Vad Sporthall i 5 plan på totalt cirka 6 750 kvadratmeter
Var Slottsskogen
När Ska stå klar i juni 2027
Byggherre Göteborgs stad
I Slottsskogen byggs en ny sporthall för flera olika sporter, bland dem friidrott, gymnastik och bollsporter.
Hallen byggs i fem plan i sutteräng och får en platsgjuten källare som bland annat ska innehålla skyddsrum. Totalt omfattar nybygget cirka 6 750 kvadratmeter, som inkluderar en större entréhall som samlingspunkt både för besökare och verksamheter.
Sporthallen beräknas stå klar i juni 2027.
I Slottsskogen byggs en ny sporthall för flera olika sporter, bland dem friidrott, gymnastik och bollsporter.
Hallen byggs i fem plan i sutteräng och får en platsgjuten källare som bland annat ska innehålla skyddsrum. Totalt omfattar nybygget cirka 6 750 kvadratmeter, som inkluderar en större entréhall som samlingspunkt både för besökare och verksamheter.
Sporthallen beräknas stå klar i juni 2027.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö