Slettvoll öppnar flaggskeppsbutik på Avenyn

Nyöppnat
Jul/Nyår 2023
Slettvoll öppnar flaggskeppsbutik på Avenyn

Fakta

Redan för några år sedan etablerade sig Slettvoll i Göteborg. Men snart flyttas butiken i Västra Frölunda och blir en flaggskeppsbutik i centrala stan.

– Vi ser otroligt mycket fram emot en etablering på Avenyn. Slettvoll finns representerat i sjutton butiker med väl utvalda adresser i Skandinavien, säger Bjørn Helge Vik, vd för Slettvoll.

Den norska inredningskedjan grundades redan 1951 och säljer designmöbler i den högre prisklassen. Exempelvis har flera soffor en prislapp på över 50 000 kronor. Det är ett långt steg från bolagets början då varorna transporterades med cykel, till dagens internationella inredningskoncept. På Avenyn flyttar man in i en lokal på 542 kvadratmeter, en sammanslagning av tre butikslokaler i entréplan. Dessa rymde tidigare Holmens herr, Tommy Hilfiger och Wetterling Gallery. Öppningen ska ske i början av 2024.

Redan för några år sedan etablerade sig Slettvoll i Göteborg. Men snart flyttas butiken i Västra Frölunda och blir en flaggskeppsbutik i centrala stan.

– Vi ser otroligt mycket fram emot en etablering på Avenyn. Slettvoll finns representerat i sjutton butiker med väl utvalda adresser i Skandinavien, säger Bjørn Helge Vik, vd för Slettvoll.

Den norska inredningskedjan grundades redan 1951 och säljer designmöbler i den högre prisklassen. Exempelvis har flera soffor en prislapp på över 50 000 kronor. Det är ett långt steg från bolagets början då varorna transporterades med cykel, till dagens internationella inredningskoncept. På Avenyn flyttar man in i en lokal på 542 kvadratmeter, en sammanslagning av tre butikslokaler i entréplan. Dessa rymde tidigare Holmens herr, Tommy Hilfiger och Wetterling Gallery. Öppningen ska ske i början av 2024.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/slettvoll-oppnar-flaggskeppsbutik-pa-avenyn

Fler artiklar

Läs
Kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Kalvbräss

Bräss (engelska: sweetbread, franska: ris de veau) är en råvara bestående av brässkörteln från framför allt kalv eller lamm. Bräss kommer från ungdjur eftersom körteln tillbakabildas hos äldre djur. Konsistensen är mjuk och smaken påminner om mjölk. Kalvbräss är känslig och ska inte förvaras i onödan utan tillagas direkt. Kalvbräss är kalorifattigt, endast 96 kcal per 100 gram. Dessutom innehåller den 3,1g fett och 16,9g protein (per 100 g). Bräss är också rikt på vitamin B12, hela 84% av rekommenderat dagsintag.

Kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Kalvbräss

Bräss (engelska: sweetbread, franska: ris de veau) är en råvara bestående av brässkörteln från framför allt kalv eller lamm. Bräss kommer från ungdjur eftersom körteln tillbakabildas hos äldre djur. Konsistensen är mjuk och smaken påminner om mjölk. Kalvbräss är känslig och ska inte förvaras i onödan utan tillagas direkt. Kalvbräss är kalorifattigt, endast 96 kcal per 100 gram. Dessutom innehåller den 3,1g fett och 16,9g protein (per 100 g). Bräss är också rikt på vitamin B12, hela 84% av rekommenderat dagsintag.

Kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Kalvbräss

Bräss (engelska: sweetbread, franska: ris de veau) är en råvara bestående av brässkörteln från framför allt kalv eller lamm. Bräss kommer från ungdjur eftersom körteln tillbakabildas hos äldre djur. Konsistensen är mjuk och smaken påminner om mjölk. Kalvbräss är känslig och ska inte förvaras i onödan utan tillagas direkt. Kalvbräss är kalorifattigt, endast 96 kcal per 100 gram. Dessutom innehåller den 3,1g fett och 16,9g protein (per 100 g). Bräss är också rikt på vitamin B12, hela 84% av rekommenderat dagsintag.

Kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Kalvbräss

Bräss (engelska: sweetbread, franska: ris de veau) är en råvara bestående av brässkörteln från framför allt kalv eller lamm. Bräss kommer från ungdjur eftersom körteln tillbakabildas hos äldre djur. Konsistensen är mjuk och smaken påminner om mjölk. Kalvbräss är känslig och ska inte förvaras i onödan utan tillagas direkt. Kalvbräss är kalorifattigt, endast 96 kcal per 100 gram. Dessutom innehåller den 3,1g fett och 16,9g protein (per 100 g). Bräss är också rikt på vitamin B12, hela 84% av rekommenderat dagsintag.

Läs
Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss

Henrik Regnér är grundare och delägare i Atmosfär och Escama, har varit med i kock-SM och har jobbat i restaurangkök sen nittiotalet. Här visar Henrik hur man lagar en vårig grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss hemma.

Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss

Henrik Regnér är grundare och delägare i Atmosfär och Escama, har varit med i kock-SM och har jobbat i restaurangkök sen nittiotalet. Här visar Henrik hur man lagar en vårig grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss hemma.

Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss

Henrik Regnér är grundare och delägare i Atmosfär och Escama, har varit med i kock-SM och har jobbat i restaurangkök sen nittiotalet. Här visar Henrik hur man lagar en vårig grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss hemma.

Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss
Mat & Dryck
Juni 2023

Grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss

Henrik Regnér är grundare och delägare i Atmosfär och Escama, har varit med i kock-SM och har jobbat i restaurangkök sen nittiotalet. Här visar Henrik hur man lagar en vårig grön sparrissoppa med smörstekt kalvbräss hemma.

Läs
Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.