
Skanska ska bygga om och utöka Östra sjukhuset i Göteborg på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Projektet är värt cirka 550 miljoner kronor och omfattar totalt 16.000 kvadratmeter. Det innefattar en ombyggnation av centralkliniken i två plan samt en ny femvåningsbyggnad.
Utbyggnaden ska öka kapaciteten för intensivvård och tryckkammarbehandling samt ge bättre förutsättningar för forskning. Byggstart sker i mars 2025, och projektet väntas vara klart i april 2028.
Skanska ska bygga om och utöka Östra sjukhuset i Göteborg på uppdrag av Västra Götalandsregionen. Projektet är värt cirka 550 miljoner kronor och omfattar totalt 16.000 kvadratmeter. Det innefattar en ombyggnation av centralkliniken i två plan samt en ny femvåningsbyggnad.
Utbyggnaden ska öka kapaciteten för intensivvård och tryckkammarbehandling samt ge bättre förutsättningar för forskning. Byggstart sker i mars 2025, och projektet väntas vara klart i april 2028.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö