Sista kvarteret i Lomma strandstad

Byggnytt
Oktober 2024
Sista kvarteret i Lomma strandstad

Fakta

Antal bostäder 74
Storlek 1-4 rum
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Ej fastställt
Byggherre JM

Som det sista kvarteret ut i nybyggnadsprojektet Lomma strandstad planeras den blivande bostadsrättsföreningen Landgången.
 Totalt blir det 74 i lägenheter i storlekar från ettor till fyror, många med balkong eller uteplats. Föreningen får också en gemensam innergård samt en gemensam takterass. Överst blir det penthouse-lägenheter med privat takterass.
 Datum för inflyttning är inte fastställt.

Som det sista kvarteret ut i nybyggnadsprojektet Lomma strandstad planeras den blivande bostadsrättsföreningen Landgången.
 Totalt blir det 74 i lägenheter i storlekar från ettor till fyror, många med balkong eller uteplats. Föreningen får också en gemensam innergård samt en gemensam takterass. Överst blir det penthouse-lägenheter med privat takterass.
 Datum för inflyttning är inte fastställt.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/sista-kvarteret-i-lomma-strandstad

Fler artiklar

Läs
Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Champinjoner
Mat & Dryck
Juni 2023

Champinjoner

Champinjoner (Agaricus) är ett släkte av både ätliga och giftiga svampar. Det är den vanligaste svampen i svenska kök och de flesta odlas i Polen, Nederländerna och Spanien. I sverige odlades (2021) 1 130 ton champinjonvarianter och 95 ton annan svamp (som shiitake och ostronskivling). Namnet champinjon kommer från franskans champignon (svamp) och i engelsktalande länder säger man ofta Button mushroom. Button mushroom är egentligen en specifik sort (Agaricus bisporus) som vi kallar Trädgårdschampinjon. Champinjonen är rik på B-vitamin, jod och järn och studier har visat att de redan höga halterna D-vitamin kan ökas mångfalt genom att soltorka champinjonerna.

Läs
Papardelle con guancia di maiale
Mat & Dryck
Juni 2023

Papardelle con guancia di maiale

Leon Bergström, köksmästare på Bar Robusta, är statsvetaren som blev kock, och flyttade från Grekland till Sverige för cirka tio år sen. Han har också hunnit arbeta bland annat på Sjöbaren och St. Jörgens i Göteborg. Här visar Leon hur man lagar en klassisk italiensk ragu med en twist.

Papardelle con guancia di maiale
Mat & Dryck
Juni 2023

Papardelle con guancia di maiale

Leon Bergström, köksmästare på Bar Robusta, är statsvetaren som blev kock, och flyttade från Grekland till Sverige för cirka tio år sen. Han har också hunnit arbeta bland annat på Sjöbaren och St. Jörgens i Göteborg. Här visar Leon hur man lagar en klassisk italiensk ragu med en twist.

Papardelle con guancia di maiale
Mat & Dryck
Juni 2023

Papardelle con guancia di maiale

Leon Bergström, köksmästare på Bar Robusta, är statsvetaren som blev kock, och flyttade från Grekland till Sverige för cirka tio år sen. Han har också hunnit arbeta bland annat på Sjöbaren och St. Jörgens i Göteborg. Här visar Leon hur man lagar en klassisk italiensk ragu med en twist.

Papardelle con guancia di maiale
Mat & Dryck
Juni 2023

Papardelle con guancia di maiale

Leon Bergström, köksmästare på Bar Robusta, är statsvetaren som blev kock, och flyttade från Grekland till Sverige för cirka tio år sen. Han har också hunnit arbeta bland annat på Sjöbaren och St. Jörgens i Göteborg. Här visar Leon hur man lagar en klassisk italiensk ragu med en twist.

Läs
Smör
Mat & Dryck
Maj 2023

Smör

Smör är en mejeriprodukt som består av kärnad grädde och ibland salt. Smör är i fast form vid rumstemperatur men smälter till en tunn gulaktig vätska vid 32 - 35 °C. Smör har funnits så länge människan har hållit husdjur. Det tros härstamma från inre Asien. I dikter från Indien berättas att smöret används som läkemedel både in- och utvärtes. I Sverige kunde man på 1200-talet till och med betala sin kyrkoskatt med smör. När man hettar upp smör avdunstar vattnet och proteinerna lägger sig på botten. Om proteinerna silas bort får man klarat eller skirat smör, en ren smörolja, som även kallas Ghee. Detta har naturlig smörsmak. Ett annat sätt att få mer nötig smak är att bryna det. Då får man det som fransmännen kallar beurre noisette.

Smör
Mat & Dryck
Maj 2023

Smör

Smör är en mejeriprodukt som består av kärnad grädde och ibland salt. Smör är i fast form vid rumstemperatur men smälter till en tunn gulaktig vätska vid 32 - 35 °C. Smör har funnits så länge människan har hållit husdjur. Det tros härstamma från inre Asien. I dikter från Indien berättas att smöret används som läkemedel både in- och utvärtes. I Sverige kunde man på 1200-talet till och med betala sin kyrkoskatt med smör. När man hettar upp smör avdunstar vattnet och proteinerna lägger sig på botten. Om proteinerna silas bort får man klarat eller skirat smör, en ren smörolja, som även kallas Ghee. Detta har naturlig smörsmak. Ett annat sätt att få mer nötig smak är att bryna det. Då får man det som fransmännen kallar beurre noisette.

Smör
Mat & Dryck
Maj 2023

Smör

Smör är en mejeriprodukt som består av kärnad grädde och ibland salt. Smör är i fast form vid rumstemperatur men smälter till en tunn gulaktig vätska vid 32 - 35 °C. Smör har funnits så länge människan har hållit husdjur. Det tros härstamma från inre Asien. I dikter från Indien berättas att smöret används som läkemedel både in- och utvärtes. I Sverige kunde man på 1200-talet till och med betala sin kyrkoskatt med smör. När man hettar upp smör avdunstar vattnet och proteinerna lägger sig på botten. Om proteinerna silas bort får man klarat eller skirat smör, en ren smörolja, som även kallas Ghee. Detta har naturlig smörsmak. Ett annat sätt att få mer nötig smak är att bryna det. Då får man det som fransmännen kallar beurre noisette.

Smör
Mat & Dryck
Maj 2023

Smör

Smör är en mejeriprodukt som består av kärnad grädde och ibland salt. Smör är i fast form vid rumstemperatur men smälter till en tunn gulaktig vätska vid 32 - 35 °C. Smör har funnits så länge människan har hållit husdjur. Det tros härstamma från inre Asien. I dikter från Indien berättas att smöret används som läkemedel både in- och utvärtes. I Sverige kunde man på 1200-talet till och med betala sin kyrkoskatt med smör. När man hettar upp smör avdunstar vattnet och proteinerna lägger sig på botten. Om proteinerna silas bort får man klarat eller skirat smör, en ren smörolja, som även kallas Ghee. Detta har naturlig smörsmak. Ett annat sätt att få mer nötig smak är att bryna det. Då får man det som fransmännen kallar beurre noisette.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.