Vad Kvarter med simhall, bostäder, lokaler och parkeringsanläggning
Var Partille
Status Projektering pågår
I området Partille Port i centrala Partille ska ett helt nytt simhallskvarter byggas.
Den nya simhallen på mer än 10 000 kvadratmeter ska byggas intill Partille arena och bland annat innehålla en motionsbassäng, två multibassänger med ställbart vattendjup och ett familjebad med vattenrutschkana samt en relaxavdelning. I simhallskvarteret ska det också bli 95 hyresrätter att tillsammans med verksamhetslokaler. Intill och under byggnaden byggs ett nytt parkeringshus.
I området Partille Port i centrala Partille ska ett helt nytt simhallskvarter byggas.
Den nya simhallen på mer än 10 000 kvadratmeter ska byggas intill Partille arena och bland annat innehålla en motionsbassäng, två multibassänger med ställbart vattendjup och ett familjebad med vattenrutschkana samt en relaxavdelning. I simhallskvarteret ska det också bli 95 hyresrätter att tillsammans med verksamhetslokaler. Intill och under byggnaden byggs ett nytt parkeringshus.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö