Smink, parfym och andra skönhetsprodukter. Det är vad kedjan Sephora satsar på. I dag finns man på Kungsgatan men flyttar under sommaren till Arkaden.
– Sephora gjorde entré i Göteborg 2015 och är ett oerhört efterfrågat och omtyckt koncept. Med den nya butiken får Sephora helt andra möjligheter att utveckla sitt erbjudande, säger Kristina Pettersson Post, chef för fastighetsägaren Vasakronan i Göteborg.
I det aktuella hörnet på Arkaden genomförs just nu en större fasadrenovering. När Sephora flyttar in, 7 juni, får man nära dubbelt så stora ytor.
Smink, parfym och andra skönhetsprodukter. Det är vad kedjan Sephora satsar på. I dag finns man på Kungsgatan men flyttar under sommaren till Arkaden.
– Sephora gjorde entré i Göteborg 2015 och är ett oerhört efterfrågat och omtyckt koncept. Med den nya butiken får Sephora helt andra möjligheter att utveckla sitt erbjudande, säger Kristina Pettersson Post, chef för fastighetsägaren Vasakronan i Göteborg.
I det aktuella hörnet på Arkaden genomförs just nu en större fasadrenovering. När Sephora flyttar in, 7 juni, får man nära dubbelt så stora ytor.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Rasmus Persson har varit kökschef på Rebell, jobbat på Atmosfär och på Embassy. Nu är Rasmus köksmästare på Marie Antoinette. Här visar han hur man lagar Biff tataki med variation på jordärtskocka och ljummen kycklingvinägrett.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Patrik Andersson började på Bullen för 20 år sen. Sen har han jobbat på bland annat Spot i Lund, samt drivit eget. Numera är Patrik köksmästare på Västra station. Här visar han hur man lagar havskräftor med både syra och lite hetta.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Pepi Anevski är medlem i All Japan Sushi Association och vann sushi-VM i Japan 2013. Året därpå vann han den kreativa delen. Pepi har jobbat i bland annat Sydafrika, Dubai, Oman, Vietnam, Saudiarabien, Cypern och Kenya. Idag äger och driver han Sushi Rebellion. Här visar Pepi hur man lagar sashimi hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö