Antal bostäder 43
Storlek 2-5 rum
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2027
Byggherre Riksbyggen / Bonum
Vid korsningen Ängavägen och Norrevångsgatan i Vellinge planeras nya bostadsrätter för målgruppen 55-plus i den blivande bostadsrättsföreningen Solblomman.
Totalt blir det 43 lägenheter, från tvåor till femrummare. Det blir också växthus på gården, gemensamhetslokal och gästrum. Medlemskap i bilpool ingår tillsammans med tillgång till personlig service.
Solblomman beräknas stå klart för inflyttning 2027.
Vid korsningen Ängavägen och Norrevångsgatan i Vellinge planeras nya bostadsrätter för målgruppen 55-plus i den blivande bostadsrättsföreningen Solblomman.
Totalt blir det 43 lägenheter, från tvåor till femrummare. Det blir också växthus på gården, gemensamhetslokal och gästrum. Medlemskap i bilpool ingår tillsammans med tillgång till personlig service.
Solblomman beräknas stå klart för inflyttning 2027.
Ingen som vet ingen som vet. Under våren har jag skådat den gröna mjälla ärtan i ljuvliga anrättningar på restaurang, under fluffigt täcke av skum gjort på blåmussla, och i sin allra färskaste form i en skål tillsammans med rapsblommor och brynt smör.
Ingen som vet ingen som vet. Under våren har jag skådat den gröna mjälla ärtan i ljuvliga anrättningar på restaurang, under fluffigt täcke av skum gjort på blåmussla, och i sin allra färskaste form i en skål tillsammans med rapsblommor och brynt smör.
Ingen som vet ingen som vet. Under våren har jag skådat den gröna mjälla ärtan i ljuvliga anrättningar på restaurang, under fluffigt täcke av skum gjort på blåmussla, och i sin allra färskaste form i en skål tillsammans med rapsblommor och brynt smör.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Stoppa pressarna, nu har en ny chili forskats fram och intagit tronen som världens starkaste. Och min fråga är, behöver vi verkligen det?
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö