Antal bostäder 43
Storlek 2-5 rum
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 2027
Byggherre Riksbyggen / Bonum
Vid korsningen Ängavägen och Norrevångsgatan i Vellinge planeras nya bostadsrätter för målgruppen 55-plus i den blivande bostadsrättsföreningen Solblomman.
Totalt blir det 43 lägenheter, från tvåor till femrummare. Det blir också växthus på gården, gemensamhetslokal och gästrum. Medlemskap i bilpool ingår tillsammans med tillgång till personlig service.
Solblomman beräknas stå klart för inflyttning 2027.
Vid korsningen Ängavägen och Norrevångsgatan i Vellinge planeras nya bostadsrätter för målgruppen 55-plus i den blivande bostadsrättsföreningen Solblomman.
Totalt blir det 43 lägenheter, från tvåor till femrummare. Det blir också växthus på gården, gemensamhetslokal och gästrum. Medlemskap i bilpool ingår tillsammans med tillgång till personlig service.
Solblomman beräknas stå klart för inflyttning 2027.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö