Som en svensk utopi öppnas de pärlbeklädda portarna till Rödder og Vin. Butik och bar i ett är ett koncept som är lika välbekant för danskar som det är främmande för oss. Rödder erbjuder ett utmärkt utbud att strosa runt bland. När man hittat pavan som får det att kittla till lite extra så är det bara att släpa fram en grön mjölk-kasse, slå sig ner på trottoaren i solen och njut. Naturvin eller traditionellt, nya eller gamla, bubbligt eller stilla? Alla hittar hem här.
Ravnsborggade 10
Som en svensk utopi öppnas de pärlbeklädda portarna till Rödder og Vin. Butik och bar i ett är ett koncept som är lika välbekant för danskar som det är främmande för oss. Rödder erbjuder ett utmärkt utbud att strosa runt bland. När man hittat pavan som får det att kittla till lite extra så är det bara att släpa fram en grön mjölk-kasse, slå sig ner på trottoaren i solen och njut. Naturvin eller traditionellt, nya eller gamla, bubbligt eller stilla? Alla hittar hem här.
Ravnsborggade 10
Den 24 oktober 2005 noterades Chisato Iwasakis äpple som världens största. Äpplet vägde 1,849 kg och odlades på hans äppelfarm i Hirosaki City, Japan. Hade man bakat äppelpaj av det, hade det räckt till 14 portioner.
Den 24 oktober 2005 noterades Chisato Iwasakis äpple som världens största. Äpplet vägde 1,849 kg och odlades på hans äppelfarm i Hirosaki City, Japan. Hade man bakat äppelpaj av det, hade det räckt till 14 portioner.
Den 24 oktober 2005 noterades Chisato Iwasakis äpple som världens största. Äpplet vägde 1,849 kg och odlades på hans äppelfarm i Hirosaki City, Japan. Hade man bakat äppelpaj av det, hade det räckt till 14 portioner.
Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.
Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.
Caciocavallo Podolico är en ost av mjölk från Podolica-korna i södra Italien. Osten lagras i grottor, hängandes i snören, vilket ger osten en droppform. Osten ska funka bra till lasagne och gratänger, eller bara smält till charkuterier. Osten kan kosta så mycket som 1 000 kr/kilo om den är kraftigt lagrad.
Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?
Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?
Äntligen är det högsäsong för våra svenska äpplen. Butikerna flödar av lokala godsaker från Apelträdet och du kan frossa i äppelkaka och hemgjort äppelmos, imponera med en tarte tartin eller trendig cider som du jäst i källaren. Vi är ett äppelland och Skåne står för hela 90 procent av alla odlingarna med Österlens äppelrike och Kullahalvön i täten. Trots att vi har ett fantastiskt utbud av svenska äpplen köper vi faktiskt fler utländska. Även i högsäsong. Visst är det konstigt?
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö