
It-säkerhetsbolaget Recorded Future, med rötter i Göteborg, säljs till amerikanska Mastercard i en affär värd motsvarande 27,5 miljarder kronor. Recorded Future grundades 2009 av göteborgarna Christopher Ahlberg och Staffan Truvé, och har vuxit till att bli ett globalt företag med över 1.900 kunder i 75 länder.
– Genom att gå samman med Mastercard ser vi en möjlighet att hjälpa fler företag och regeringar, säger bolagets vd Christopher Ahlberg.
Recorded Future har över tusen anställda, bland annat i Göteborg och på det amerikanska huvudkontoret i Boston.
It-säkerhetsbolaget Recorded Future, med rötter i Göteborg, säljs till amerikanska Mastercard i en affär värd motsvarande 27,5 miljarder kronor. Recorded Future grundades 2009 av göteborgarna Christopher Ahlberg och Staffan Truvé, och har vuxit till att bli ett globalt företag med över 1.900 kunder i 75 länder.
– Genom att gå samman med Mastercard ser vi en möjlighet att hjälpa fler företag och regeringar, säger bolagets vd Christopher Ahlberg.
Recorded Future har över tusen anställda, bland annat i Göteborg och på det amerikanska huvudkontoret i Boston.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö