
Antal bostäder 33
Storlek 105-123 kvadratmeter
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Preliminärt hösten 2027
Byggherre Peab Bostad
Som en del av ett kommande utbyggnadsområde i östra Höllviken planeras nu kvarteret Nova.
Kvarteret kommer att bestå av totalt 33 radhus i bostadsrättsform. Radhusen byggs i två olika typer med en boyta på antingen 105 eller 123 kvadratmeter, båda varianterna i två plan. Samtliga bostäder får egen parkering och trädgård med uteplats och förråd.
Inflyttning beräknas preliminärt kunna ske under hösten 2027.
Som en del av ett kommande utbyggnadsområde i östra Höllviken planeras nu kvarteret Nova.
Kvarteret kommer att bestå av totalt 33 radhus i bostadsrättsform. Radhusen byggs i två olika typer med en boyta på antingen 105 eller 123 kvadratmeter, båda varianterna i två plan. Samtliga bostäder får egen parkering och trädgård med uteplats och förråd.
Inflyttning beräknas preliminärt kunna ske under hösten 2027.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö