.jpg)
Hamid Tawana driver sedan förra vintern Poké Poké på Djäknegatan. Efter ett lyckat år har han nu dragit igång samma koncept på det nya mattorget på Kronprinsen.
– Det har visat sig att pokébowl-trenden håller i sig, den tilltalar människor i alla åldrar och är hälsosam och på samma gång väldigt mättande, smakrik och god. För oss som jobbar här handlar allt om kärlek och känsla till råvarorna, säger Hamid Tawana.
På Kronprinsen kommer han tillsammans med sina kollegor att ytterligare utveckla konceptet och matlagningen.
– Vi kommer börja flambera och marinera lax, tonfisk och tofu, vilket skapar både en ännu godare matlagning och för oss blir det roligt att kunna experimentera mer med smaker. Jag ser en stor poäng med att hela tiden utvecklas i stort och i smått. Vi har en långsiktig idé om att starta fler restauranger över hela Sverige, men än så länge har resan precis börjat, säger Hamid Tawana.
Hamid Tawana driver sedan förra vintern Poké Poké på Djäknegatan. Efter ett lyckat år har han nu dragit igång samma koncept på det nya mattorget på Kronprinsen.
– Det har visat sig att pokébowl-trenden håller i sig, den tilltalar människor i alla åldrar och är hälsosam och på samma gång väldigt mättande, smakrik och god. För oss som jobbar här handlar allt om kärlek och känsla till råvarorna, säger Hamid Tawana.
På Kronprinsen kommer han tillsammans med sina kollegor att ytterligare utveckla konceptet och matlagningen.
– Vi kommer börja flambera och marinera lax, tonfisk och tofu, vilket skapar både en ännu godare matlagning och för oss blir det roligt att kunna experimentera mer med smaker. Jag ser en stor poäng med att hela tiden utvecklas i stort och i smått. Vi har en långsiktig idé om att starta fler restauranger över hela Sverige, men än så länge har resan precis börjat, säger Hamid Tawana.

Skolmiljö är inte bara i klassrummen, det är även arkitektur som påverkar hur vi ser på oss själva och på läroverket. Modernt, anrikt, spännande – stilarna är många.

Skolmiljö är inte bara i klassrummen, det är även arkitektur som påverkar hur vi ser på oss själva och på läroverket. Modernt, anrikt, spännande – stilarna är många.

Skolmiljö är inte bara i klassrummen, det är även arkitektur som påverkar hur vi ser på oss själva och på läroverket. Modernt, anrikt, spännande – stilarna är många.

Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.

Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.

Restaurangen Burgers & Bourbon på skidhotellet Montage Deer Valley i Utah har fått en burgare på menyn de kallar The 1876 Burger Experience. För 1876 dollar får man en burgare av A5 Wagyu med Golden Osetra caviar, kungskrabba, sparris, vit tryffel-brie och bea i ett bröd förgyllt med bladguld. I ”menyn” ingår pommes och ett glas Krug Grande Cuvée Champagne och som dessert ingår ett glas Yellowstone Select Bourbon och en Padrón Anniversario 1964 (cigarr). Efter maten skjutsas man till Burns Saddlery (grundat 1876) för att få en cowboyhatt skräddad efter dina önskemål.

När kameramärket Leica öppnade sin flagshipstore i Meatpacking District, Manhattan, i våras pratades det mycket om den sobra insidan och galleriet på ovanvåningen, men vi tycker sättet de utnyttjat den extremt smala fasaden ut mot gatan med belyst tegel som skapar skuggor är minst sagt lika spektakulärt. Påminner lite om pixlarna på en digitalkameras bildsensor. Ritat av Format Architecture Office.

När kameramärket Leica öppnade sin flagshipstore i Meatpacking District, Manhattan, i våras pratades det mycket om den sobra insidan och galleriet på ovanvåningen, men vi tycker sättet de utnyttjat den extremt smala fasaden ut mot gatan med belyst tegel som skapar skuggor är minst sagt lika spektakulärt. Påminner lite om pixlarna på en digitalkameras bildsensor. Ritat av Format Architecture Office.

När kameramärket Leica öppnade sin flagshipstore i Meatpacking District, Manhattan, i våras pratades det mycket om den sobra insidan och galleriet på ovanvåningen, men vi tycker sättet de utnyttjat den extremt smala fasaden ut mot gatan med belyst tegel som skapar skuggor är minst sagt lika spektakulärt. Påminner lite om pixlarna på en digitalkameras bildsensor. Ritat av Format Architecture Office.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö