Ät pasta, mycket pasta och gör det här. Att vi har en italiensk metropol på andra sidan sundet är något du bör omfamna. Nu finns ett nytt pastaparadis i Kødbyen där du kan fylla magen med kolhydrater och läppja på en longdrink. Det är krämigt, hemgjort med kärlek och upplagt på rustika fat medan lokalen är ljus, modern med vitt och vinrött, och bjuder in till långa sittningar med vin och vänner.
Flæsketorvet 50
Ät pasta, mycket pasta och gör det här. Att vi har en italiensk metropol på andra sidan sundet är något du bör omfamna. Nu finns ett nytt pastaparadis i Kødbyen där du kan fylla magen med kolhydrater och läppja på en longdrink. Det är krämigt, hemgjort med kärlek och upplagt på rustika fat medan lokalen är ljus, modern med vitt och vinrött, och bjuder in till långa sittningar med vin och vänner.
Flæsketorvet 50
En del känner igen henne från Bloom in the park, en del känner igen henne från Kanal 5s Köksmästarna och nu känner även en del igen henne från Guide Michelin. Galore fick en pratstund med stjärnkocken på hennes enda lediga dag.
En del känner igen henne från Bloom in the park, en del känner igen henne från Kanal 5s Köksmästarna och nu känner även en del igen henne från Guide Michelin. Galore fick en pratstund med stjärnkocken på hennes enda lediga dag.
En del känner igen henne från Bloom in the park, en del känner igen henne från Kanal 5s Köksmästarna och nu känner även en del igen henne från Guide Michelin. Galore fick en pratstund med stjärnkocken på hennes enda lediga dag.
Efter 10 år utomlands kom äntligen Malmöpågen hem och frälste Malmö. Strax efter det blev klart med Champions League fick Galore Weekend en exklusiv pratstund med ”Super-Mackan”.
Efter 10 år utomlands kom äntligen Malmöpågen hem och frälste Malmö. Strax efter det blev klart med Champions League fick Galore Weekend en exklusiv pratstund med ”Super-Mackan”.
Efter 10 år utomlands kom äntligen Malmöpågen hem och frälste Malmö. Strax efter det blev klart med Champions League fick Galore Weekend en exklusiv pratstund med ”Super-Mackan”.
Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.
Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.
Daniel Müllern är den självlärda kocken som blev ett fullfjädrat proffs. Nyligen vann han Kanal 5s Köksmästarna och är kökschef på Ystad Saltsjöbad. Galore Weekend fick en lång pratstund med Daniel i hans hem i Kåseberga och fascinerades av denna starka personlighet som paradoxalt nog är både ödmjuk, jordnära, kaxig och lite självgod.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö