Lundabaserade Parkster väntas nå över en miljard kronor i omsättning i år. Trots hård konkurrens växer bolaget stadigt både på hemmamarknaden och internationellt, uppger vd Lars Andersson för Rapidus.
Parkster utvecklar en betalningsapp för parkering och finns på över 300 platser i Sverige, från Malmö till Kiruna.
– Vi växer bra i Sverige som är vår största marknad. Och i Tyskland och Österrike har vi ökat med 30 procent de senaste tre månaderna, säger Lars Andersson.
Lundabaserade Parkster väntas nå över en miljard kronor i omsättning i år. Trots hård konkurrens växer bolaget stadigt både på hemmamarknaden och internationellt, uppger vd Lars Andersson för Rapidus.
Parkster utvecklar en betalningsapp för parkering och finns på över 300 platser i Sverige, från Malmö till Kiruna.
– Vi växer bra i Sverige som är vår största marknad. Och i Tyskland och Österrike har vi ökat med 30 procent de senaste tre månaderna, säger Lars Andersson.
Där Celsiusgatan möter Östra Farmvägen på Norra Sorgenfri i Malmö byggs ett nytt bostadskvarter. Kvarteret ska bestå av flera byggnadskroppar som kommer att vara fem till sju våningar höga, inklusive inredda vindar. Totalt blir det 250 lägenheter, varav 207 ettor, 32 stycken tvåor, och 11 treor. Det blir också en innergård med grönska och i bottenplanet en butikslokal på cirka 500 kvadratmeter.
Där Celsiusgatan möter Östra Farmvägen på Norra Sorgenfri i Malmö byggs ett nytt bostadskvarter. Kvarteret ska bestå av flera byggnadskroppar som kommer att vara fem till sju våningar höga, inklusive inredda vindar. Totalt blir det 250 lägenheter, varav 207 ettor, 32 stycken tvåor, och 11 treor. Det blir också en innergård med grönska och i bottenplanet en butikslokal på cirka 500 kvadratmeter.
Där Celsiusgatan möter Östra Farmvägen på Norra Sorgenfri i Malmö byggs ett nytt bostadskvarter. Kvarteret ska bestå av flera byggnadskroppar som kommer att vara fem till sju våningar höga, inklusive inredda vindar. Totalt blir det 250 lägenheter, varav 207 ettor, 32 stycken tvåor, och 11 treor. Det blir också en innergård med grönska och i bottenplanet en butikslokal på cirka 500 kvadratmeter.
Stones-gitarristen Ron Wood är tveklöst den gamla rockskolans goaste gubbe. Bandets mest sociala medlem, tätt följd av Keith Richards. Mick Jagger är som bekant mer business. Om än brittiskt artig och trevlig. Jag vet. Har träffat alla tre, var och en för sig. Brukar få frågan när jag är ute och pratar om mina ”50 år i rockkulturens tjänst”: vem är den trevligaste av alla storheter du träffat?
Stones-gitarristen Ron Wood är tveklöst den gamla rockskolans goaste gubbe. Bandets mest sociala medlem, tätt följd av Keith Richards. Mick Jagger är som bekant mer business. Om än brittiskt artig och trevlig. Jag vet. Har träffat alla tre, var och en för sig. Brukar få frågan när jag är ute och pratar om mina ”50 år i rockkulturens tjänst”: vem är den trevligaste av alla storheter du träffat?
Stones-gitarristen Ron Wood är tveklöst den gamla rockskolans goaste gubbe. Bandets mest sociala medlem, tätt följd av Keith Richards. Mick Jagger är som bekant mer business. Om än brittiskt artig och trevlig. Jag vet. Har träffat alla tre, var och en för sig. Brukar få frågan när jag är ute och pratar om mina ”50 år i rockkulturens tjänst”: vem är den trevligaste av alla storheter du träffat?
I ett gammalt tullhus vid hamninloppet serverar sju kockteam rätter från varsitt öppet kök. Välj mellan ceviche, grillad entrecôte, pasta vongole eller sushi – allt på samma ställe. En lång bardisk slingrar sig mellan köken, och uteserveringen ligger bokstavligt talat vid kajkanten. Hit kommer man för lunch i solen eller middag i skymningen, med ett glas vin och färjorna som passerar tyst förbi.
I ett gammalt tullhus vid hamninloppet serverar sju kockteam rätter från varsitt öppet kök. Välj mellan ceviche, grillad entrecôte, pasta vongole eller sushi – allt på samma ställe. En lång bardisk slingrar sig mellan köken, och uteserveringen ligger bokstavligt talat vid kajkanten. Hit kommer man för lunch i solen eller middag i skymningen, med ett glas vin och färjorna som passerar tyst förbi.
I ett gammalt tullhus vid hamninloppet serverar sju kockteam rätter från varsitt öppet kök. Välj mellan ceviche, grillad entrecôte, pasta vongole eller sushi – allt på samma ställe. En lång bardisk slingrar sig mellan köken, och uteserveringen ligger bokstavligt talat vid kajkanten. Hit kommer man för lunch i solen eller middag i skymningen, med ett glas vin och färjorna som passerar tyst förbi.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö