
Allt började med en guld-smed i Köpenhamn 1982. Idag är Pandora en internationell smyckeskedja med 2 500 butiker i fler än 100 länder. Nu öppnar företaget sin första butik i Göteborg.
– Femman med sina stora besöksflöden mitt i Nordstan passar oss perfekt. Vi ser fram emot att växa i Sverige tillsammans med Femman, säger Sonia López Delgado, vd för Pandora i Norra Europa.
Den 60 kvadratmeter stora lokalen, som tidigare hyste skönhetskedjan Yves Rocher, kommer nu att fyllas med egendesignade smycken till överkomliga priser.
Allt började med en guld-smed i Köpenhamn 1982. Idag är Pandora en internationell smyckeskedja med 2 500 butiker i fler än 100 länder. Nu öppnar företaget sin första butik i Göteborg.
– Femman med sina stora besöksflöden mitt i Nordstan passar oss perfekt. Vi ser fram emot att växa i Sverige tillsammans med Femman, säger Sonia López Delgado, vd för Pandora i Norra Europa.
Den 60 kvadratmeter stora lokalen, som tidigare hyste skönhetskedjan Yves Rocher, kommer nu att fyllas med egendesignade smycken till överkomliga priser.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö