
Fastighetsutvecklingsföretaget Panattoni fortsätter att växa i Norden genom ett köp av två fastigheter i Mölnlycke. Här planeras en ny logistikanläggning på 43.000 kvadratmeter.
– Vi har sneglat på fastigheten i tio år och nu när det blir verklighet är det med både glädje och stort engagemang vi ska utveckla platsen, säger Fredrik Jagersjö Rosell på Panattoni Sverige.
Säljare är Mitsubishi Logisnext Europe och bygget startar i vår, tillsammans med byggentreprenören Ylab, med inflyttning sommaren 2026.
Fastighetsutvecklingsföretaget Panattoni fortsätter att växa i Norden genom ett köp av två fastigheter i Mölnlycke. Här planeras en ny logistikanläggning på 43.000 kvadratmeter.
– Vi har sneglat på fastigheten i tio år och nu när det blir verklighet är det med både glädje och stort engagemang vi ska utveckla platsen, säger Fredrik Jagersjö Rosell på Panattoni Sverige.
Säljare är Mitsubishi Logisnext Europe och bygget startar i vår, tillsammans med byggentreprenören Ylab, med inflyttning sommaren 2026.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö