Paddy’s öppnar Lilla Vinbaren

Nyöppnat
Maj 2024
Paddy’s öppnar Lilla Vinbaren

Fakta

Paddy’s satsar på Lilla torg i vår – och öppnar Lilla Vinbaren på Skomakaregatan. Lokalen har tidigare varit såväl ostbutik som huserat Sushi Yama.
 – Det är gott med vin och detta blir ett bra komplement till våra övriga verksamheter, säger krögarprofilen Paul Nielsen som sedan tidigare driver Paddy’s och Paddy’s Vin- och ginbar på Kalendegatan.
 På menyn blir det pinchos, charktallrik, ostar och annan lätt mat, berättar Nielsen. Förhoppningen är att öppna i maj med omkring trettio sittplatser inomhus samt uteservering.

Paddy’s satsar på Lilla torg i vår – och öppnar Lilla Vinbaren på Skomakaregatan. Lokalen har tidigare varit såväl ostbutik som huserat Sushi Yama.
 – Det är gott med vin och detta blir ett bra komplement till våra övriga verksamheter, säger krögarprofilen Paul Nielsen som sedan tidigare driver Paddy’s och Paddy’s Vin- och ginbar på Kalendegatan.
 På menyn blir det pinchos, charktallrik, ostar och annan lätt mat, berättar Nielsen. Förhoppningen är att öppna i maj med omkring trettio sittplatser inomhus samt uteservering.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/paddys-oppnar-lilla-vinbaren

Fler artiklar

Läs
BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

Läs
Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Läs
Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.