Innan Bugatti Chiron gör sorti som modell passar biltillverkarens Sur Mesure-avdelning på att göra unika specialmodeller. ”55 One of One” är en sån specialare som beställts som en hyllning till Jean Bugattis Type 55 Super Sport från 30-talet. Uppenbar är den svart och gula färgkombon, mindre uppenbart är att den betydligt större Chiron har fått större andel svart färg för att ”krympa” storleksskillnaden. Även framskärmarna har fått svart grafik för att ”smalna av” nosen.
Innan Bugatti Chiron gör sorti som modell passar biltillverkarens Sur Mesure-avdelning på att göra unika specialmodeller. ”55 One of One” är en sån specialare som beställts som en hyllning till Jean Bugattis Type 55 Super Sport från 30-talet. Uppenbar är den svart och gula färgkombon, mindre uppenbart är att den betydligt större Chiron har fått större andel svart färg för att ”krympa” storleksskillnaden. Även framskärmarna har fått svart grafik för att ”smalna av” nosen.
Cocktailsen är klassiska – Aperol Spritz, Paloma, Espresso Martini – men utsikten gör dem till något annat. Härifrån ser du hela Köpenhamn, och på klara dagar ända till Sverige. Drycken serveras i plastglas, ibland med ätbara blommor. Maten: snacks, sliders, kanske en pizza slice från foodtruck. Men det är kvällen man kommer för – vinden, ljuset, musiken och känslan av att vara ovanför allt.
Cocktailsen är klassiska – Aperol Spritz, Paloma, Espresso Martini – men utsikten gör dem till något annat. Härifrån ser du hela Köpenhamn, och på klara dagar ända till Sverige. Drycken serveras i plastglas, ibland med ätbara blommor. Maten: snacks, sliders, kanske en pizza slice från foodtruck. Men det är kvällen man kommer för – vinden, ljuset, musiken och känslan av att vara ovanför allt.
Cocktailsen är klassiska – Aperol Spritz, Paloma, Espresso Martini – men utsikten gör dem till något annat. Härifrån ser du hela Köpenhamn, och på klara dagar ända till Sverige. Drycken serveras i plastglas, ibland med ätbara blommor. Maten: snacks, sliders, kanske en pizza slice från foodtruck. Men det är kvällen man kommer för – vinden, ljuset, musiken och känslan av att vara ovanför allt.
Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.
En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.
En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö