
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.
Andrea Lima Galarza är född i Bolivia, utbildad på anrika Culinary Arts Academy i Schweiz och arbetade därefter på tvåstjärniga Köpenhamnskrogen Kadeau. Idag hittar vi henne på Restaurang Vrå, en trappa upp i Post-hotellet. Här lär Andrea oss att laga en japansk streetfood-klassiker.

Den 26 februari stannade Galores ambulerande aw till på Moccasin Vin & Kærlighet. Vi uttrycker oss tjatigt, men som vanligt full gästlista och sköna gäster...

Den 26 februari stannade Galores ambulerande aw till på Moccasin Vin & Kærlighet. Vi uttrycker oss tjatigt, men som vanligt full gästlista och sköna gäster...

Den 26 februari stannade Galores ambulerande aw till på Moccasin Vin & Kærlighet. Vi uttrycker oss tjatigt, men som vanligt full gästlista och sköna gäster...

Den 3 mars var det invigning hos Toyota. Galore var på plats och minglade.

Den 3 mars var det invigning hos Toyota. Galore var på plats och minglade.

Den 3 mars var det invigning hos Toyota. Galore var på plats och minglade.

Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...

Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...

Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö