Odd Molly satsar på pop-up i Helsingborg

Nyöppnat
December 2023
Odd Molly satsar på pop-up i Helsingborg

Fakta

Klädmärket Odd Molly har nyligen dragit igång en pop-up på Sundstorget i Helsingborg. Butiken som är den andra i Sverige kommer att hålla öppet åtminstone till januari nästa år, och tanken är att kunna visa upp den nya kollektionen i sin helhet. Marie Olsson Nylander, Creative Director på Odd Molly, ser fram emot de kommande vintermånaderna.
 – Vi vill visa Helsingborg det oförutsägbara och personliga, säger Marie Olsson Nylander.

Klädmärket Odd Molly har nyligen dragit igång en pop-up på Sundstorget i Helsingborg. Butiken som är den andra i Sverige kommer att hålla öppet åtminstone till januari nästa år, och tanken är att kunna visa upp den nya kollektionen i sin helhet. Marie Olsson Nylander, Creative Director på Odd Molly, ser fram emot de kommande vintermånaderna.
 – Vi vill visa Helsingborg det oförutsägbara och personliga, säger Marie Olsson Nylander.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/odd-molly-satsar-pa-pop-up-i-helsingborg

Fler artiklar

Läs
Ugnsbakad torsk med kryddsmör
Mat & Dryck
December 2024

Ugnsbakad torsk med kryddsmör

Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.

Ugnsbakad torsk med kryddsmör
Mat & Dryck
December 2024

Ugnsbakad torsk med kryddsmör

Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.

Ugnsbakad torsk med kryddsmör
Mat & Dryck
December 2024

Ugnsbakad torsk med kryddsmör

Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.

Ugnsbakad torsk med kryddsmör
Mat & Dryck
December 2024

Ugnsbakad torsk med kryddsmör

Oskar Lundberg är kökschef på BISe sen ett par år tillbaka. Tidigare har han varit på Bastard i flera år. Här visar Oskar hur man lagar en rimmad och ungnsbakad torsk med tempererat kryddsmör och bönor i grönsaksbuljong med dashi.

Läs
Lager och kontor på Väla norra
Byggnytt
December 2024

Lager och kontor på Väla norra

På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.

Lager och kontor på Väla norra
Byggnytt
December 2024

Lager och kontor på Väla norra

På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.

Lager och kontor på Väla norra
Byggnytt
December 2024

Lager och kontor på Väla norra

På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.

Lager och kontor på Väla norra
Byggnytt
December 2024

Lager och kontor på Väla norra

På Väla norra, i anslutning till både europavägar och väg 111 samt granne med Väla centrum, planeras en nybyggd anläggning på totalt 1420 kvadratmeter i projektet Lövskogen 3. Lokalerna är tänkta att anpassas efter kommande verksamhets behov och kan inredas för en kombination av lager, logistik och kontor. Inflyttning beräknas kunna ske cirka 12 till 14 månader efter byggstart.

Läs
Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor
Näringsliv
December 2024

Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor

Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.

Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor
Näringsliv
December 2024

Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor

Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.

Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor
Näringsliv
December 2024

Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor

Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.

Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor
Näringsliv
December 2024

Dansk startup utvecklar mjölkprotein utan kor

Det danska bioteknikföretaget 21st.BIO håller på att bygga en pilotanläggning i Søborg utanför Köpenhamn för att tillverka mjölkprotein utan att använda kor. Genom precisionsfermentering, där mikroorganismer producerar protein, är målet att minska klimatpåverkan och markanvändning jämfört med traditionell mjölkproduktion. – Vi kan producera tio gånger mer på samma yta, utan utsläpp av kväve eller metangas, säger medgrundaren Thomas G Schmidt till Berlingske. 21st.BIO ägs till stor del av Novo Holdings och Novonesis, som även bidrar med mikroorganismer för framställningen.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.