
Med sina 110 meter och 34 våningar är Clarion Hotel Draken väl synligt i miljön kring Järntorget. Det öppnade redan i höstas men får först nu ett eget spa.
– Jag är otroligt glad att nu få presentera mer av innehållet på Clarion Hotel Draken. Det blir verkligen en unik destination fylld av nya koncept och upplevelser, säger hotelldirektören Martin Wiholm.
Via minimalistiska, mörka och råa material erbjuder Obie spa tre varma källor, upplevelseduschar, relaxrum och olika bastuupplevelser. Anläggningen är till för både hotellgäster och vanliga göteborgare.
Med sina 110 meter och 34 våningar är Clarion Hotel Draken väl synligt i miljön kring Järntorget. Det öppnade redan i höstas men får först nu ett eget spa.
– Jag är otroligt glad att nu få presentera mer av innehållet på Clarion Hotel Draken. Det blir verkligen en unik destination fylld av nya koncept och upplevelser, säger hotelldirektören Martin Wiholm.
Via minimalistiska, mörka och råa material erbjuder Obie spa tre varma källor, upplevelseduschar, relaxrum och olika bastuupplevelser. Anläggningen är till för både hotellgäster och vanliga göteborgare.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Vi svenskar lyssnar mycket på poddar. Hur mycket vi lyssnar och vem som toppar listorna är exempel på siffror vi presenterar här.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Dashi är en japansk klar buljong som utgör ett av fundamenten i den japanska matlagningen. Den vanligaste formen består av katsuobushi (flingor av rökt bonitofisk) och kombu (tång/kelp) i vatten. Dashi är grunden för flera japanska soppor som misosoppa och nudelsoppa.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.

Soju och Shochu är en klar sprit, oftast gjord på ris. Förenklat kan man säga att Soju kommer från Sydkorea och Shochu från Japan. Ofta är Soju sötare än vodka, då man tillsätter socker i processen. Soju kan även destilleras flera gånger, medan Shochu, enligt japansk lag, bara får destilleras en gång. Båda kan dock innehålla korn, vete eller potatis.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö