
Ironic Biotech, som är antaget till Smiles inkubatorprogram i Lund, utvecklar en ny form av lättupptagligt järn för livsmedelsindustrin. Företaget tog in 11 miljoner i våras i en nyemission, och ska samla in mer pengar i höst för att utveckla produkten.
– Vi har ett mycket starkt team och en produkt som tilltalar marknaden. Redan nu i tidigt skede har vi flera intresserade livsmedelsbolag i Norden och Europa som vill samarbeta med oss, säger Nélida Leiva Eriksson, vd för Ironic Biotech.
Ironic Biotech, som är antaget till Smiles inkubatorprogram i Lund, utvecklar en ny form av lättupptagligt järn för livsmedelsindustrin. Företaget tog in 11 miljoner i våras i en nyemission, och ska samla in mer pengar i höst för att utveckla produkten.
– Vi har ett mycket starkt team och en produkt som tilltalar marknaden. Redan nu i tidigt skede har vi flera intresserade livsmedelsbolag i Norden och Europa som vill samarbeta med oss, säger Nélida Leiva Eriksson, vd för Ironic Biotech.

Virgin Galactic håller på att skruva ihop Delta Spaceship, ett rymdskepp avsett för turister. Upp till 6 personer per runda. Premiärturen ska gå nästa höst (med enbart forskningsutrustning) och efter det ska vem som helst med 6 miljoner i rymdbudget kunna åka med. Just nu har Virgin Galactic ca 700 bokningar, som de avser beta av under det första året.

Virgin Galactic håller på att skruva ihop Delta Spaceship, ett rymdskepp avsett för turister. Upp till 6 personer per runda. Premiärturen ska gå nästa höst (med enbart forskningsutrustning) och efter det ska vem som helst med 6 miljoner i rymdbudget kunna åka med. Just nu har Virgin Galactic ca 700 bokningar, som de avser beta av under det första året.

Virgin Galactic håller på att skruva ihop Delta Spaceship, ett rymdskepp avsett för turister. Upp till 6 personer per runda. Premiärturen ska gå nästa höst (med enbart forskningsutrustning) och efter det ska vem som helst med 6 miljoner i rymdbudget kunna åka med. Just nu har Virgin Galactic ca 700 bokningar, som de avser beta av under det första året.

Davidoff hyllar Winston Churchills artistiska sida med Winston Churchill Limited Edition 2025. Det första man möts av är Winstons tavla Cork Trees Near Mimizan (1924) och under en träbricka, formad som en målarpalett, ligger de tio godbitarna med inlaga från Nicaragua och Dominikanska republiken, omblad från Mexiko och täckblad från Ecuador. Enligt Davidoff ska den vara exceptionellt bra tillsammans med Espresso Martini.

Davidoff hyllar Winston Churchills artistiska sida med Winston Churchill Limited Edition 2025. Det första man möts av är Winstons tavla Cork Trees Near Mimizan (1924) och under en träbricka, formad som en målarpalett, ligger de tio godbitarna med inlaga från Nicaragua och Dominikanska republiken, omblad från Mexiko och täckblad från Ecuador. Enligt Davidoff ska den vara exceptionellt bra tillsammans med Espresso Martini.

Davidoff hyllar Winston Churchills artistiska sida med Winston Churchill Limited Edition 2025. Det första man möts av är Winstons tavla Cork Trees Near Mimizan (1924) och under en träbricka, formad som en målarpalett, ligger de tio godbitarna med inlaga från Nicaragua och Dominikanska republiken, omblad från Mexiko och täckblad från Ecuador. Enligt Davidoff ska den vara exceptionellt bra tillsammans med Espresso Martini.

En dag här under våren satt jag insvept i en filt, vid en lägereld med en spetsad lingondryck i handen. Man kan tro att jag var på scoutläger, men jag befann mig faktiskt på en av Sveriges Michelinrestauranger. Att laga mat över öppen eld, att låta träflisor och kol vara en smakbärare, har tagit sig in i finrummen – både på restaurang och hemma.

En dag här under våren satt jag insvept i en filt, vid en lägereld med en spetsad lingondryck i handen. Man kan tro att jag var på scoutläger, men jag befann mig faktiskt på en av Sveriges Michelinrestauranger. Att laga mat över öppen eld, att låta träflisor och kol vara en smakbärare, har tagit sig in i finrummen – både på restaurang och hemma.

En dag här under våren satt jag insvept i en filt, vid en lägereld med en spetsad lingondryck i handen. Man kan tro att jag var på scoutläger, men jag befann mig faktiskt på en av Sveriges Michelinrestauranger. Att laga mat över öppen eld, att låta träflisor och kol vara en smakbärare, har tagit sig in i finrummen – både på restaurang och hemma.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö