
Vad Nytt kvarter med totalt 264 bostäder
Var Kirseberg, Malmö
När Ska stå klart 2026/2027
På den adress på Lundavägen i Malmö där Hedbergs bil i många år huserade ska det under de kommande åren växa fram ett helt nytt stadskvarter. Projektet, som fått namnet Kvarteret Skjutskontoret, ska när det står klart innehålla sex verksamhetslokaler och 264 hyreslägenheter i storlekar från ettor till fyrarummare. Den välkända gaveln från bilhandelns tidigare lokaler bevaras och integreras i nybygget. Inflyttning i det nya kvarteret beräknas i nuläget kunna ske 2026/2027.
På den adress på Lundavägen i Malmö där Hedbergs bil i många år huserade ska det under de kommande åren växa fram ett helt nytt stadskvarter. Projektet, som fått namnet Kvarteret Skjutskontoret, ska när det står klart innehålla sex verksamhetslokaler och 264 hyreslägenheter i storlekar från ettor till fyrarummare. Den välkända gaveln från bilhandelns tidigare lokaler bevaras och integreras i nybygget. Inflyttning i det nya kvarteret beräknas i nuläget kunna ske 2026/2027.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö