Vad Nytt citycampus med lokaler för undervisning och forskning
Var Centrala Kristianstad
När Sommaren 2029
Byggherre Boulevardfastigheter AB
Mitt i centrala Kristianstad ska nya lokaler för Högskolan Kristianstad byggas i flera olika sammanlänkade huskroppar.
Den nya högskolan ska byggas där Galleria Boulevard ligger idag. Det är den del av den stora galleriabyggnaden som ligger söder om Cardellsgatan som ska rivas för att ge plats. Mellan Lilla Torg och Kulturkvarteret ska det bli torg- och parkytor med vatten och grönska.
Högskolan Kristianstads nya city-
campus beräknas stå klart under sommaren 2029.
Mitt i centrala Kristianstad ska nya lokaler för Högskolan Kristianstad byggas i flera olika sammanlänkade huskroppar.
Den nya högskolan ska byggas där Galleria Boulevard ligger idag. Det är den del av den stora galleriabyggnaden som ligger söder om Cardellsgatan som ska rivas för att ge plats. Mellan Lilla Torg och Kulturkvarteret ska det bli torg- och parkytor med vatten och grönska.
Högskolan Kristianstads nya city-
campus beräknas stå klart under sommaren 2029.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö