
Vad Nytt område med cirka 75 nya bostäder
Var Stångby, Lund
Status Markanvisning klar
Byggherrar Kudu Projekt AB, Sundprojekt Bostads AB, NRE Sweden AB och ETC Byggentreprenad AB
I Stångby utanför Lund planeras för en ny trädgårdsstad. Fyra nya kvarter ska byggas i anslutning till nyinvigda Byaparken. Totalt ska det bli cirka 75 nya bostäder i flerbostadshus, radhus, gathus, parhus och enskilda hus. De fyra förslagen som vunnit markanvisningar innehåller bland annat också takterasser, växthus och gröna tak.
I området planeras även för mellan- och högstadieskola, förskola och närservice, samt så kallade fribyggartomter för privatpersoner att bygga på.
I Stångby utanför Lund planeras för en ny trädgårdsstad. Fyra nya kvarter ska byggas i anslutning till nyinvigda Byaparken. Totalt ska det bli cirka 75 nya bostäder i flerbostadshus, radhus, gathus, parhus och enskilda hus. De fyra förslagen som vunnit markanvisningar innehåller bland annat också takterasser, växthus och gröna tak.
I området planeras även för mellan- och högstadieskola, förskola och närservice, samt så kallade fribyggartomter för privatpersoner att bygga på.

Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.

Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.

Robin Astenius är ung men har redan hunnit med att arbeta runtom i Sverige, bland annat som sous chef på Noot Nordik Kitchen. Numera är han köksmästare på populära Isabelle Restaurang på Teatergatan.

’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.

’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.

’Nduja är en kryddig, bredbar fläskkorv från regionen Kalabrien i södra Italien. Den liknar sobrassada från Balearerna i Spanien, och är löst baserad på den franska andouille. Det är Kalabriens bidrag till de många typerna av italiensk salami, och kommer från området kring den lilla kalabriska staden Spilinga.

Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.

Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.

Rasmus Johansen har en gedigen bakgrund från flera restauranger i Malmö, han har tävlat i Årets Ekokock och varit köksmästare på bland annat Malmö Live och MJ’S. Numera basar han i köket på Folk, Mat och Möten.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö