
Vad Nytt område med cirka 75 nya bostäder
Var Stångby, Lund
Status Markanvisning klar
Byggherrar Kudu Projekt AB, Sundprojekt Bostads AB, NRE Sweden AB och ETC Byggentreprenad AB
I Stångby utanför Lund planeras för en ny trädgårdsstad. Fyra nya kvarter ska byggas i anslutning till nyinvigda Byaparken. Totalt ska det bli cirka 75 nya bostäder i flerbostadshus, radhus, gathus, parhus och enskilda hus. De fyra förslagen som vunnit markanvisningar innehåller bland annat också takterasser, växthus och gröna tak.
I området planeras även för mellan- och högstadieskola, förskola och närservice, samt så kallade fribyggartomter för privatpersoner att bygga på.
I Stångby utanför Lund planeras för en ny trädgårdsstad. Fyra nya kvarter ska byggas i anslutning till nyinvigda Byaparken. Totalt ska det bli cirka 75 nya bostäder i flerbostadshus, radhus, gathus, parhus och enskilda hus. De fyra förslagen som vunnit markanvisningar innehåller bland annat också takterasser, växthus och gröna tak.
I området planeras även för mellan- och högstadieskola, förskola och närservice, samt så kallade fribyggartomter för privatpersoner att bygga på.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö