Slottsstaden får en ny kvarterskrog när nya ägare tar över Kamakis lokal på Roslins väg. Det är restaurangchefen från Siesta på Gamla Väster, Ivan Ubilla Munoz, som slagit sig samman med Alex Pidiakis som driver Marie Antoinette på Drottningtorget.
När Malmö stad korade ”årets uteservering” 2007 fick Restaurang Kamaki ett hedersomnämnande och duon hoppas kunna öppna i augusti med upp till hundra sittplatser inomhus och någonstans mellan 60 och 80 utomhus.
Slottsstaden får en ny kvarterskrog när nya ägare tar över Kamakis lokal på Roslins väg. Det är restaurangchefen från Siesta på Gamla Väster, Ivan Ubilla Munoz, som slagit sig samman med Alex Pidiakis som driver Marie Antoinette på Drottningtorget.
När Malmö stad korade ”årets uteservering” 2007 fick Restaurang Kamaki ett hedersomnämnande och duon hoppas kunna öppna i augusti med upp till hundra sittplatser inomhus och någonstans mellan 60 och 80 utomhus.
Under sommarhalvåret finns den på Lilla Bommen. Och snart öppnas ännu en Waffles & Shakes, ett våffelkafé av permanent karaktär. – Vi kommer att ha frukostvåfflor, våffelbuffé och lunchvåfflor. Man kan lägga på allt möjligt på en våffla, från glass till mat. I den befintliga butiken har vi bland annat våfflor med räkor eller chèvre, och de behåller vi nog, resonerar delägaren Börje Falk. Waffles & Shakes slår upp portarna på Östra Hamngatan i början av december.
Under sommarhalvåret finns den på Lilla Bommen. Och snart öppnas ännu en Waffles & Shakes, ett våffelkafé av permanent karaktär. – Vi kommer att ha frukostvåfflor, våffelbuffé och lunchvåfflor. Man kan lägga på allt möjligt på en våffla, från glass till mat. I den befintliga butiken har vi bland annat våfflor med räkor eller chèvre, och de behåller vi nog, resonerar delägaren Börje Falk. Waffles & Shakes slår upp portarna på Östra Hamngatan i början av december.
Under sommarhalvåret finns den på Lilla Bommen. Och snart öppnas ännu en Waffles & Shakes, ett våffelkafé av permanent karaktär. – Vi kommer att ha frukostvåfflor, våffelbuffé och lunchvåfflor. Man kan lägga på allt möjligt på en våffla, från glass till mat. I den befintliga butiken har vi bland annat våfflor med räkor eller chèvre, och de behåller vi nog, resonerar delägaren Börje Falk. Waffles & Shakes slår upp portarna på Östra Hamngatan i början av december.
Generösa öppettider, välutrustat gym, gruppträning och personliga tränare ska det bli när träningskedjan Sats öppnar i Kungsbacka. – Det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna berätta om denna stora satsning. Vi vet att den är mycket efterlängtad bland våra besökare och ytterligare ett steg i att bredda utbudet för att stärka kundupplevelsen, säger Peter Grankvist, affärsområdeschef för Kungsmässan. Anläggningen ska stå klar i januari 2024.
Generösa öppettider, välutrustat gym, gruppträning och personliga tränare ska det bli när träningskedjan Sats öppnar i Kungsbacka. – Det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna berätta om denna stora satsning. Vi vet att den är mycket efterlängtad bland våra besökare och ytterligare ett steg i att bredda utbudet för att stärka kundupplevelsen, säger Peter Grankvist, affärsområdeschef för Kungsmässan. Anläggningen ska stå klar i januari 2024.
Generösa öppettider, välutrustat gym, gruppträning och personliga tränare ska det bli när träningskedjan Sats öppnar i Kungsbacka. – Det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna berätta om denna stora satsning. Vi vet att den är mycket efterlängtad bland våra besökare och ytterligare ett steg i att bredda utbudet för att stärka kundupplevelsen, säger Peter Grankvist, affärsområdeschef för Kungsmässan. Anläggningen ska stå klar i januari 2024.
1982 köpte Behcet Yuksel en pizzeria i Högsbohöjd, vilken skulle bli startskottet för kedjan I Love Pizza. – När han tog över en pizzeria till ville vi bröder göra något roligt av den. Så vi startade I Love Pizza 2010, berättar sonen Jonny Yuksel. I dag har familjen tio restauranger, i huvudsak i Göteborg men även i Kungsbacka, Mölnlycke och Kungälv samt en på Gotland. Det senaste tillskottet öppnas i Nya Hovås i mitten av december. – Den är en klassisk pizzeria, som alla våra ställen. Vi jobbar med bra råvaror i en trevlig miljö och har även kebab och sallader, summerar Jonny Yuksel.
1982 köpte Behcet Yuksel en pizzeria i Högsbohöjd, vilken skulle bli startskottet för kedjan I Love Pizza. – När han tog över en pizzeria till ville vi bröder göra något roligt av den. Så vi startade I Love Pizza 2010, berättar sonen Jonny Yuksel. I dag har familjen tio restauranger, i huvudsak i Göteborg men även i Kungsbacka, Mölnlycke och Kungälv samt en på Gotland. Det senaste tillskottet öppnas i Nya Hovås i mitten av december. – Den är en klassisk pizzeria, som alla våra ställen. Vi jobbar med bra råvaror i en trevlig miljö och har även kebab och sallader, summerar Jonny Yuksel.
1982 köpte Behcet Yuksel en pizzeria i Högsbohöjd, vilken skulle bli startskottet för kedjan I Love Pizza. – När han tog över en pizzeria till ville vi bröder göra något roligt av den. Så vi startade I Love Pizza 2010, berättar sonen Jonny Yuksel. I dag har familjen tio restauranger, i huvudsak i Göteborg men även i Kungsbacka, Mölnlycke och Kungälv samt en på Gotland. Det senaste tillskottet öppnas i Nya Hovås i mitten av december. – Den är en klassisk pizzeria, som alla våra ställen. Vi jobbar med bra råvaror i en trevlig miljö och har även kebab och sallader, summerar Jonny Yuksel.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö