Den nya italienska krogen Bosco har öppnat på Drottninggatan i Helsingborg. Förutom att fokusera på det italienska köket har menyn också spanska och franska influenser. Ägaren Andreas Ottosson ser fram emot att för första gången öppna eget.
– Vi hoppas få en bred variation av besökare och har därför anpassat vår meny med olika storlekar och prisklasser på rätterna. På så sätt kan vi se till att det finns något som passar alla! Med Bosco vill vi skapa en självklar mötesplats i city där alla känner sig välkomna, säger Andreas Ottosson.
Den nya italienska krogen Bosco har öppnat på Drottninggatan i Helsingborg. Förutom att fokusera på det italienska köket har menyn också spanska och franska influenser. Ägaren Andreas Ottosson ser fram emot att för första gången öppna eget.
– Vi hoppas få en bred variation av besökare och har därför anpassat vår meny med olika storlekar och prisklasser på rätterna. På så sätt kan vi se till att det finns något som passar alla! Med Bosco vill vi skapa en självklar mötesplats i city där alla känner sig välkomna, säger Andreas Ottosson.
Fermentoren är känt för sitt utbud – över 20 öl på fat och lika många på flaska. Här dricks det saison, porter och IPA från små danska bryggerier som Gamma och Dry & Bitter. Mat finns inte alltid, men ibland poppar food trucks upp på gården. Istället blir det öl som middag: en flight med små glas, kanske en imperial stout som avslut. Personalen är ölnördig utan att vara snobbig.
Fermentoren är känt för sitt utbud – över 20 öl på fat och lika många på flaska. Här dricks det saison, porter och IPA från små danska bryggerier som Gamma och Dry & Bitter. Mat finns inte alltid, men ibland poppar food trucks upp på gården. Istället blir det öl som middag: en flight med små glas, kanske en imperial stout som avslut. Personalen är ölnördig utan att vara snobbig.
Fermentoren är känt för sitt utbud – över 20 öl på fat och lika många på flaska. Här dricks det saison, porter och IPA från små danska bryggerier som Gamma och Dry & Bitter. Mat finns inte alltid, men ibland poppar food trucks upp på gården. Istället blir det öl som middag: en flight med små glas, kanske en imperial stout som avslut. Personalen är ölnördig utan att vara snobbig.
Rova (Brassica rapa) är samma art som majrova. Den har odlats i tusentals år i Europa och Asien och användes mycket innan potatisen blev vanlig i Sverige. Rova är en näringsrik och hälsosam grönsak, låg i kalorier, rik på kostfiber (som främjar matsmältningen och mättnadskänsla) och innehåller C-vitamin och Kalium (som hjälper till att reglera blodtrycket).
Rova (Brassica rapa) är samma art som majrova. Den har odlats i tusentals år i Europa och Asien och användes mycket innan potatisen blev vanlig i Sverige. Rova är en näringsrik och hälsosam grönsak, låg i kalorier, rik på kostfiber (som främjar matsmältningen och mättnadskänsla) och innehåller C-vitamin och Kalium (som hjälper till att reglera blodtrycket).
Rova (Brassica rapa) är samma art som majrova. Den har odlats i tusentals år i Europa och Asien och användes mycket innan potatisen blev vanlig i Sverige. Rova är en näringsrik och hälsosam grönsak, låg i kalorier, rik på kostfiber (som främjar matsmältningen och mättnadskänsla) och innehåller C-vitamin och Kalium (som hjälper till att reglera blodtrycket).
Det största ostron som hittats mäter 35,5 cm på längden och 10,7 på bredden. Sorten är ett Crassostrea gigas och hittades av Vadehavscentret på Jylland i december 2013.
Det största ostron som hittats mäter 35,5 cm på längden och 10,7 på bredden. Sorten är ett Crassostrea gigas och hittades av Vadehavscentret på Jylland i december 2013.
Det största ostron som hittats mäter 35,5 cm på längden och 10,7 på bredden. Sorten är ett Crassostrea gigas och hittades av Vadehavscentret på Jylland i december 2013.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö