_1.jpeg)
Läkemedelsjätten Novo Nordisk investerar drygt 42 miljarder danska kronor på att bygga ut sin fabrik i Kalundborg. Satsningen görs för att öka tillverkningen av läkemedel mot allvarliga kroniska sjukdomar, inklusive GLP-1-produkter som används vid behandling av fetma och diabetes.
– Den här investeringen visar att vi tror på vår nuvarande och framtida produktportfölj, säger produktchef Henrik Wulff.
Investeringen kommer i samband med att Novo Nordisk firar sitt 100-årsjubileum.
Läkemedelsjätten Novo Nordisk investerar drygt 42 miljarder danska kronor på att bygga ut sin fabrik i Kalundborg. Satsningen görs för att öka tillverkningen av läkemedel mot allvarliga kroniska sjukdomar, inklusive GLP-1-produkter som används vid behandling av fetma och diabetes.
– Den här investeringen visar att vi tror på vår nuvarande och framtida produktportfölj, säger produktchef Henrik Wulff.
Investeringen kommer i samband med att Novo Nordisk firar sitt 100-årsjubileum.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Cambridge Distillerys Anty Gin är den första insektsbaserad ginen i världen. Röd skogsmyra (Formica rufa) samlas in för att blandas med smaker av skogssippa, nässla och enbär. Kittlar säkert dödsskönt i kistan.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Joakim Nilsson är kökschef och medgrundare av restaurang Johan P, Malmös mest kända och väletablerade fisk- och skaldjursrestaurang. Här visar Joakim hur man lagar Flamberad hummerragu med kaviar.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.

Ekone Seafood i Washington (delstaten) har en mängd olika konserverade ostron i sortiment. Smoked Oysters är plockade i Willapa Bay och rökta för att sen läggas in i olja och kryddor. Tänkt som en appetizer.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö