På drygt ett år har Normal öppnat hela 44 nya butiker runt om i Sverige. Och snart blir det ytterligare två.
– Vi har länge haft ögon på att expandera i Göteborg och jobbat länge med att hitta rätt lägen. Nu har vi två undertecknade avtal som vi är superglada för, sa vd Jan Nyberg i Göteborgs-Posten.
Butikerna skulle egentligen ha kommit igång redan i våras men får vänta tills nu i vinter. Då öppnas den ena in mitt i city, i korsningen Kyrkogatan-Fredsgatan, och den andra i Eriksbergs köpcentrum, granne med Coop, Systembolaget och andra verksamheter.
Från början var Normals affärsidé att sälja välkända märkesvaror inom framför allt personlig hygien till ett fast lågt pris. Med tiden har konceptet byggts ut med allt ifrån skönhetsprodukter och snacks till tvättmedel, läsglasögon och djurfoder.
På drygt ett år har Normal öppnat hela 44 nya butiker runt om i Sverige. Och snart blir det ytterligare två.
– Vi har länge haft ögon på att expandera i Göteborg och jobbat länge med att hitta rätt lägen. Nu har vi två undertecknade avtal som vi är superglada för, sa vd Jan Nyberg i Göteborgs-Posten.
Butikerna skulle egentligen ha kommit igång redan i våras men får vänta tills nu i vinter. Då öppnas den ena in mitt i city, i korsningen Kyrkogatan-Fredsgatan, och den andra i Eriksbergs köpcentrum, granne med Coop, Systembolaget och andra verksamheter.
Från början var Normals affärsidé att sälja välkända märkesvaror inom framför allt personlig hygien till ett fast lågt pris. Med tiden har konceptet byggts ut med allt ifrån skönhetsprodukter och snacks till tvättmedel, läsglasögon och djurfoder.
Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
Menyn är oväntat ambitiös för att vara en husbåt: fiskgryta, mackor med rostbiff, dagsfärsk torsk med picklad rödlök. Öl från faten, vin från box. Det räcker. Man sitter på däck, ofta axel mot axel, med utsikt över kanalen och båttrafiken. Ibland kommer jazztrio, ibland är det bara en radio som spelar från styrhytten. Ett vardagsställe – fast på vatten.
En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.
En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.
En scen, några ölkranar och foodtrucks med tacos eller koreansk fried chicken – mer behövs inte. Byhaven är Pumpehusets sommarträdgård, öppen för konserter, dans, öl och häng. Det mesta serveras i plastglas, oftast lokalt – Mikkeller, To Øl eller Tuborg RÅ. Här är det levande, men aldrig rörigt. En torsdagkväll i juni med liveband och mate mate i handen är svårslagen.
Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.
Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.
Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö