Nordisk Bergteknik har via koncernbolaget Bohus Bergsprängning vunnit ett avtal gällande byggandet av Västlänksetappen, som sträcker sig från Korsvägen till Almedal i Göteborg. ”Arbetet har nyligen startat och kommer att pågå mer eller mindre dygnet runt tills Liseberg åter öppnar under våren”, skriver företaget. Affären uppskattas till omkring 50 miljoner kronor.
– Våra projekt i Västlänken kommer att sysselsätta betydligt mer personal kommande kvartal jämfört med de senaste kvartalen, säger Andreas Christoffersson, vd för Nordisk Bergteknik.
Nordisk Bergteknik har via koncernbolaget Bohus Bergsprängning vunnit ett avtal gällande byggandet av Västlänksetappen, som sträcker sig från Korsvägen till Almedal i Göteborg. ”Arbetet har nyligen startat och kommer att pågå mer eller mindre dygnet runt tills Liseberg åter öppnar under våren”, skriver företaget. Affären uppskattas till omkring 50 miljoner kronor.
– Våra projekt i Västlänken kommer att sysselsätta betydligt mer personal kommande kvartal jämfört med de senaste kvartalen, säger Andreas Christoffersson, vd för Nordisk Bergteknik.
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.
Hundraåriga ägg är en kinesisk matingrediens som tillverkas av ägg från anka, höns eller vaktel. Färska ägg bakas in i en blandning av lera, aska, salt, osläckt kalk och risagnar och lämnas i hundra dagar. När de är klara har gulan blivit mörkgrön och krämig och luktar som surtrömming, medan vitan blivit en mörkbrun gelé utan särskild arom.
Skånes elförsörjning står inför en stor utbyggnad när efterfrågan på el väntas öka kraftigt. En rapport från Skånes effektkommission NET – ett samarbete mellan Svenska kraftnät, Eon, Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne – lyfter fram behovet av nya elnät och kraftproduktion. – Vi måste bygga snabbare och mer effektivt, men det är bara möjligt om alla involverade aktörer drar åt samma håll, säger Martin Höhler, vd för Eon Energidistribution. Malmö, Kristianstad och nordvästra Skåne är områden som står i fokus för kommande satsningar.
Skånes elförsörjning står inför en stor utbyggnad när efterfrågan på el väntas öka kraftigt. En rapport från Skånes effektkommission NET – ett samarbete mellan Svenska kraftnät, Eon, Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne – lyfter fram behovet av nya elnät och kraftproduktion. – Vi måste bygga snabbare och mer effektivt, men det är bara möjligt om alla involverade aktörer drar åt samma håll, säger Martin Höhler, vd för Eon Energidistribution. Malmö, Kristianstad och nordvästra Skåne är områden som står i fokus för kommande satsningar.
Skånes elförsörjning står inför en stor utbyggnad när efterfrågan på el väntas öka kraftigt. En rapport från Skånes effektkommission NET – ett samarbete mellan Svenska kraftnät, Eon, Länsstyrelsen Skåne och Region Skåne – lyfter fram behovet av nya elnät och kraftproduktion. – Vi måste bygga snabbare och mer effektivt, men det är bara möjligt om alla involverade aktörer drar åt samma håll, säger Martin Höhler, vd för Eon Energidistribution. Malmö, Kristianstad och nordvästra Skåne är områden som står i fokus för kommande satsningar.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Belugalinser (Lens Culinaris) är en svart lins som fått sitt namn från dess likhet med Beluga-kaviar. De behåller, till skillnad från röda och gula linser, sin form och al dente-konsistens när de kokas och har en jordnära smak samt god förmåga att absorbera andra smaker. Belugalinser är rika på både protein och kostfiber och innehåller nästan inget fett vilket gör dom till ett hälsosamt val.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö