Nomi skapar liv på Skeppsbron

Nyöppnat
November 2024
Nomi skapar liv på Skeppsbron

Fakta

En plats för upplevelser. I de väl tilltagna lokalerna på Skeppsbron ska flera olika verksamheter samsas.
 Bar Nomi serverar cocktails, vin och sake, restaurangen Révolte ämnar ha en ny gästkock varje månad medan Aji blandar rätter från Japan, Peru och Brasilien. Samtidigt står AjiMart för snabbare mat medan konstgalleriet Résistance ska fungera som en plattform för lokala och internationella kreatörer.
 Verksamheterna går under samlingsnamnet Nomi och finns i anslutning till det klassiska Merkurhuset. Bakom satsningen står kvartetten Peter Tong, Stina Avila Danielsson, Marcelo Rizzo Prux och Pearly Teo.

En plats för upplevelser. I de väl tilltagna lokalerna på Skeppsbron ska flera olika verksamheter samsas.
 Bar Nomi serverar cocktails, vin och sake, restaurangen Révolte ämnar ha en ny gästkock varje månad medan Aji blandar rätter från Japan, Peru och Brasilien. Samtidigt står AjiMart för snabbare mat medan konstgalleriet Résistance ska fungera som en plattform för lokala och internationella kreatörer.
 Verksamheterna går under samlingsnamnet Nomi och finns i anslutning till det klassiska Merkurhuset. Bakom satsningen står kvartetten Peter Tong, Stina Avila Danielsson, Marcelo Rizzo Prux och Pearly Teo.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/nomi-skapar-liv-pa-skeppsbron

Fler artiklar

Läs
Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Smakupplevelse till den som har allt
Mat & Dryck
April 2023

Smakupplevelse till den som har allt

Chokladaskar i alla ära, men vill man överraska kanske Brook37s presentask the Ambrosia Collection är vägen. För snudd på tusenlappen får man 4 olika te-upplevelser, till exempel Chocolate Hangover med smak av choklad och ingefära som ska vara bra att starta dagen med, oavsett vad du gjorde igår.

Läs
Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Surare än surströmming
Mat & Dryck
Maj 2023

Surare än surströmming

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Läs
Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Direkt från lägerelden
Mat & Dryck
Juni 2023

Direkt från lägerelden

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.