
En plats för upplevelser. I de väl tilltagna lokalerna på Skeppsbron ska flera olika verksamheter samsas.
Bar Nomi serverar cocktails, vin och sake, restaurangen Révolte ämnar ha en ny gästkock varje månad medan Aji blandar rätter från Japan, Peru och Brasilien. Samtidigt står AjiMart för snabbare mat medan konstgalleriet Résistance ska fungera som en plattform för lokala och internationella kreatörer.
Verksamheterna går under samlingsnamnet Nomi och finns i anslutning till det klassiska Merkurhuset. Bakom satsningen står kvartetten Peter Tong, Stina Avila Danielsson, Marcelo Rizzo Prux och Pearly Teo.
En plats för upplevelser. I de väl tilltagna lokalerna på Skeppsbron ska flera olika verksamheter samsas.
Bar Nomi serverar cocktails, vin och sake, restaurangen Révolte ämnar ha en ny gästkock varje månad medan Aji blandar rätter från Japan, Peru och Brasilien. Samtidigt står AjiMart för snabbare mat medan konstgalleriet Résistance ska fungera som en plattform för lokala och internationella kreatörer.
Verksamheterna går under samlingsnamnet Nomi och finns i anslutning till det klassiska Merkurhuset. Bakom satsningen står kvartetten Peter Tong, Stina Avila Danielsson, Marcelo Rizzo Prux och Pearly Teo.

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Om du älskar surströmming kan isländska Hákarl vara det ultimata styrketestet. Grönlandshajen (Håkäring) lever i iskalla vatten och har giftitig trimetylaminoxid i köttet som gör den farlig att äta om man inte fermenterar och torkar den. Den färdiga fisken äts i tärningar med tandpetare.

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...

Smaksatt whiskey dyker upp regelbundet och en nyhet vi sannolikt inte får till Systembolaget är Hotel Tangos ’Shmallow Toasted Marshmallow Bourbon. Sägs smaka lite rökig, karamelliserat socker och kamratskap kring lägerelden. Låter spännande...
.jpeg)
Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.
.jpeg)
Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.
.jpeg)
Entreprenörsduon som förändrat frisörbranschen i snart 30 år, berättar om hur allt började och ger sin syn på företagande och kompanjonskap.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö