Nomi skapar liv på Skeppsbron

Nyöppnat
November 2024
Nomi skapar liv på Skeppsbron

Fakta

En plats för upplevelser. I de väl tilltagna lokalerna på Skeppsbron ska flera olika verksamheter samsas.
 Bar Nomi serverar cocktails, vin och sake, restaurangen Révolte ämnar ha en ny gästkock varje månad medan Aji blandar rätter från Japan, Peru och Brasilien. Samtidigt står AjiMart för snabbare mat medan konstgalleriet Résistance ska fungera som en plattform för lokala och internationella kreatörer.
 Verksamheterna går under samlingsnamnet Nomi och finns i anslutning till det klassiska Merkurhuset. Bakom satsningen står kvartetten Peter Tong, Stina Avila Danielsson, Marcelo Rizzo Prux och Pearly Teo.

En plats för upplevelser. I de väl tilltagna lokalerna på Skeppsbron ska flera olika verksamheter samsas.
 Bar Nomi serverar cocktails, vin och sake, restaurangen Révolte ämnar ha en ny gästkock varje månad medan Aji blandar rätter från Japan, Peru och Brasilien. Samtidigt står AjiMart för snabbare mat medan konstgalleriet Résistance ska fungera som en plattform för lokala och internationella kreatörer.
 Verksamheterna går under samlingsnamnet Nomi och finns i anslutning till det klassiska Merkurhuset. Bakom satsningen står kvartetten Peter Tong, Stina Avila Danielsson, Marcelo Rizzo Prux och Pearly Teo.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/nomi-skapar-liv-pa-skeppsbron

Fler artiklar

Läs
BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

BaneGaarden
Mat & Dryck
Juni 2025

BaneGaarden

Bakom Vesterbros industribyggnader öppnar sig en oväntad trädgårdsvärld. BaneGaarden består av gamla godsmagasin i trä, nu fyllda med ekologisk mat, vinbarer och popup-restauranger. I växthuset serveras middag under slingrande vinrankor, i gårdsplanen hålls konserter. Här dricker man naturvin i plastglas och äter flatbread direkt från stenugnen. Känslan är festival, men tempot är lågt.

Läs
Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Värdefulla knölar från Bjäre
Mat & Dryck
Juni 2025

Värdefulla knölar från Bjäre

Rekordförsäljningen av svensk färskpotatis noterades den 13 maj 2024, då den första frilandsodlade skörden såldes för 2 500 kronor per kilo. Potatisen (av sorten Swift) skördades i Mäsinge på Bjärehalvön av odlarna Camilla och Arnold Ebbesson.

Läs
Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Fisk som går på auktion
Mat & Dryck
Juni 2025

Fisk som går på auktion

Blåfenad tonfisk (Thunnus thynnus) kan bli 3 meter lång och väga 600 kg. De finaste auktioneras ut på Toyosu fish market i Japan. Vid årsskiftet såldes en 276 kg-baddare till Onodera Group för 13 946 418 kronor.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.