Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Den 6 november hölls årets sista Galore AW på Kv. Caroli. Modevisning från 1880, frisyrer från Larsson & Lange och mat och dryck från Köttbaren. Gästlistan givetvis proppfull...
Den 6 november hölls årets sista Galore AW på Kv. Caroli. Modevisning från 1880, frisyrer från Larsson & Lange och mat och dryck från Köttbaren. Gästlistan givetvis proppfull...
Den 6 november hölls årets sista Galore AW på Kv. Caroli. Modevisning från 1880, frisyrer från Larsson & Lange och mat och dryck från Köttbaren. Gästlistan givetvis proppfull...
När Eriks på Limhamn bjöd in till ett kvällsevent samlades Limhamnbor och VIP-kunder för att mingla. Galore var givetvis på plats.
När Eriks på Limhamn bjöd in till ett kvällsevent samlades Limhamnbor och VIP-kunder för att mingla. Galore var givetvis på plats.
När Eriks på Limhamn bjöd in till ett kvällsevent samlades Limhamnbor och VIP-kunder för att mingla. Galore var givetvis på plats.
Den 25 september arrangerades Italian & Gentlemen's event av Nespresso, the Barber och Malmö Cigarr & Tobakshandel. Förutom kaffe var det också fullt av herrar, cigarrer och skägg.
Den 25 september arrangerades Italian & Gentlemen's event av Nespresso, the Barber och Malmö Cigarr & Tobakshandel. Förutom kaffe var det också fullt av herrar, cigarrer och skägg.
Den 25 september arrangerades Italian & Gentlemen's event av Nespresso, the Barber och Malmö Cigarr & Tobakshandel. Förutom kaffe var det också fullt av herrar, cigarrer och skägg.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö