Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...
Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...
Den 19 februari var det Galore After Work på Siesta. Som alltid en gästlista fylld med fantastiskt trevliga gäster och en hel del Pilsner Urquell...
Torsdagen den 11 februari invigde Petter Stordalen sitt nya hotell i Hyllie. Alla var där (nästan).
Torsdagen den 11 februari invigde Petter Stordalen sitt nya hotell i Hyllie. Alla var där (nästan).
Torsdagen den 11 februari invigde Petter Stordalen sitt nya hotell i Hyllie. Alla var där (nästan).
Fredagen den 5 februari arrangerades Galore After Work på Johan P tillsammans med Larsson & Lange och Lexus. Ostron, mingel och trevliga gäster.
Fredagen den 5 februari arrangerades Galore After Work på Johan P tillsammans med Larsson & Lange och Lexus. Ostron, mingel och trevliga gäster.
Fredagen den 5 februari arrangerades Galore After Work på Johan P tillsammans med Larsson & Lange och Lexus. Ostron, mingel och trevliga gäster.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö