Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Skärtorsdagen 24 mars arrangerades Galore After Work på La Brasserie. Premiär för takterrassen och grymt bra musik spelades av Dj OSCAR, Dj Le Petit Dieu och Dj BESH ONE.
Skärtorsdagen 24 mars arrangerades Galore After Work på La Brasserie. Premiär för takterrassen och grymt bra musik spelades av Dj OSCAR, Dj Le Petit Dieu och Dj BESH ONE.
Skärtorsdagen 24 mars arrangerades Galore After Work på La Brasserie. Premiär för takterrassen och grymt bra musik spelades av Dj OSCAR, Dj Le Petit Dieu och Dj BESH ONE.
Den 8 april arrangerades Galore After Work på Söder Om Småland. Dj Rudie Lion, Dj BESH ONE och Dj Karolina Pistolina stod för musiken och det var såklart kvalitetsöl i fokus.
Den 8 april arrangerades Galore After Work på Söder Om Småland. Dj Rudie Lion, Dj BESH ONE och Dj Karolina Pistolina stod för musiken och det var såklart kvalitetsöl i fokus.
Den 8 april arrangerades Galore After Work på Söder Om Småland. Dj Rudie Lion, Dj BESH ONE och Dj Karolina Pistolina stod för musiken och det var såklart kvalitetsöl i fokus.
Den 11 mars arrangerades Galore After Work på BELLE. Sofie Nustad och Fanny Dellgren spelade skivor. Fullbokad gästlista och en superskön mix av trevliga gäster.
Den 11 mars arrangerades Galore After Work på BELLE. Sofie Nustad och Fanny Dellgren spelade skivor. Fullbokad gästlista och en superskön mix av trevliga gäster.
Den 11 mars arrangerades Galore After Work på BELLE. Sofie Nustad och Fanny Dellgren spelade skivor. Fullbokad gästlista och en superskön mix av trevliga gäster.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö