Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
I utkanten av Helsingborg, på området Väla norra, planeras en ny anläggning för lager och logistik eventuellt i kombination med kontor. Området ligger i närheten av Väla centrum och i anslutning till tillfarter till både E4:an och E6:an. Lokalerna i projektet Snårskogen 5 är planerade att anpassas efter den verksamhet som flyttar in. Inflyttning beräknas till cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
I utkanten av Helsingborg, på området Väla norra, planeras en ny anläggning för lager och logistik eventuellt i kombination med kontor. Området ligger i närheten av Väla centrum och i anslutning till tillfarter till både E4:an och E6:an. Lokalerna i projektet Snårskogen 5 är planerade att anpassas efter den verksamhet som flyttar in. Inflyttning beräknas till cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
I utkanten av Helsingborg, på området Väla norra, planeras en ny anläggning för lager och logistik eventuellt i kombination med kontor. Området ligger i närheten av Väla centrum och i anslutning till tillfarter till både E4:an och E6:an. Lokalerna i projektet Snårskogen 5 är planerade att anpassas efter den verksamhet som flyttar in. Inflyttning beräknas till cirka 12 till 14 månader efter byggstart.
Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.
Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.
Onsdagen 2 november arrangerades Galore Dinner i festvåningen på Savoy. En middag där ett hundratal entreprenörer, företagare och andra duktiga yrkesmän och yrkeskvinnor umgås, samtalar och delar erfarenheter. En sorts nätverksträff, fast under avslappnade former.
Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.
Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.
Fredagen 18 november var det säsongsavslutning på Galore After Work. Fullbokad gästlista. Fina drinkar. Fina gäster och skön musik av Jesaja Eye.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö