Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Favaböna (Vicia faba) eller bondböna är en art i familjen ärtväxter. Arten förekommer inte vild utan har uppstått i kultur i norra Afrika och sydvästra Asien, och odlas nu på många håll. Proteininnehållet är högt, strax omkring 25-30g per 100g och av bra kvalitet. Fetthalten är låg, mellan 1-2%. De är även en god källa till hälsosamma fibrer.
Favaböna (Vicia faba) eller bondböna är en art i familjen ärtväxter. Arten förekommer inte vild utan har uppstått i kultur i norra Afrika och sydvästra Asien, och odlas nu på många håll. Proteininnehållet är högt, strax omkring 25-30g per 100g och av bra kvalitet. Fetthalten är låg, mellan 1-2%. De är även en god källa till hälsosamma fibrer.
Favaböna (Vicia faba) eller bondböna är en art i familjen ärtväxter. Arten förekommer inte vild utan har uppstått i kultur i norra Afrika och sydvästra Asien, och odlas nu på många håll. Proteininnehållet är högt, strax omkring 25-30g per 100g och av bra kvalitet. Fetthalten är låg, mellan 1-2%. De är även en god källa till hälsosamma fibrer.
Mellan forskningsanläggningarna Max IV och ESS i Brunnshög i Lund växer Science Village fram. Området utvecklas av Lunds universitet, Lunds kommun och Region Skåne i ett gemensamt bolag. Ett planprogram öppnar för 22 hektar ”campusmiljö” centralt i det nya området med fokus på utbildning och forskning, men plats också för parker, torg, kultur och nöje, butiker, restauranger och kaféer. Några av husen blir höga, bland annat planeras ett hus med uppemot 35 våningar vid spårvägens ändhållplats.
Mellan forskningsanläggningarna Max IV och ESS i Brunnshög i Lund växer Science Village fram. Området utvecklas av Lunds universitet, Lunds kommun och Region Skåne i ett gemensamt bolag. Ett planprogram öppnar för 22 hektar ”campusmiljö” centralt i det nya området med fokus på utbildning och forskning, men plats också för parker, torg, kultur och nöje, butiker, restauranger och kaféer. Några av husen blir höga, bland annat planeras ett hus med uppemot 35 våningar vid spårvägens ändhållplats.
Mellan forskningsanläggningarna Max IV och ESS i Brunnshög i Lund växer Science Village fram. Området utvecklas av Lunds universitet, Lunds kommun och Region Skåne i ett gemensamt bolag. Ett planprogram öppnar för 22 hektar ”campusmiljö” centralt i det nya området med fokus på utbildning och forskning, men plats också för parker, torg, kultur och nöje, butiker, restauranger och kaféer. Några av husen blir höga, bland annat planeras ett hus med uppemot 35 våningar vid spårvägens ändhållplats.
Stylophone S-1 är en ficksynth redo att spelas när kreativiteten infinner sig. Först lanserad 1968 och använd av såväl David Bowie och John Lennon, som Kraftwerk och The White Stripes. Går att köpa än idag på deras hemsida för en femhundring ungefär.
Stylophone S-1 är en ficksynth redo att spelas när kreativiteten infinner sig. Först lanserad 1968 och använd av såväl David Bowie och John Lennon, som Kraftwerk och The White Stripes. Går att köpa än idag på deras hemsida för en femhundring ungefär.
Stylophone S-1 är en ficksynth redo att spelas när kreativiteten infinner sig. Först lanserad 1968 och använd av såväl David Bowie och John Lennon, som Kraftwerk och The White Stripes. Går att köpa än idag på deras hemsida för en femhundring ungefär.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö