Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Nyöppnat
Oktober 2023
Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Fakta

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/noi-pizza-oppnar-en-tredje-restaurang

Fler artiklar

Läs
Kålrot
Mat & Dryck
December 2023

Kålrot

Kålrot (Brassica napus, Napobrassica-gruppen) är en kålväxt som används som rotfrukt. Växten är släkt med raps, har sitt ursprung i Norden och anses ha uppstått genom en korsning av kål och rova. I Tyskland kallades den för Schwedische Rübe på 1600-talet och i Storbritannien kallas växten ofta för ”swede” efter Swedish turnip. På annat håll, bland annat i Frankrike och i USA, kallas den däremot rutabaga, efter det västgötska dialektordet rotabagge. I Sverige har kålroten använts flitigt till rotmos och i Skottland finns ett liknande tillbehör (till Haggis) som kallas ”neeps and tatties” efter turnips and potatoes. Kålrot är rik på Vitamin C och Vitamin B9.

Kålrot
Mat & Dryck
December 2023

Kålrot

Kålrot (Brassica napus, Napobrassica-gruppen) är en kålväxt som används som rotfrukt. Växten är släkt med raps, har sitt ursprung i Norden och anses ha uppstått genom en korsning av kål och rova. I Tyskland kallades den för Schwedische Rübe på 1600-talet och i Storbritannien kallas växten ofta för ”swede” efter Swedish turnip. På annat håll, bland annat i Frankrike och i USA, kallas den däremot rutabaga, efter det västgötska dialektordet rotabagge. I Sverige har kålroten använts flitigt till rotmos och i Skottland finns ett liknande tillbehör (till Haggis) som kallas ”neeps and tatties” efter turnips and potatoes. Kålrot är rik på Vitamin C och Vitamin B9.

Kålrot
Mat & Dryck
December 2023

Kålrot

Kålrot (Brassica napus, Napobrassica-gruppen) är en kålväxt som används som rotfrukt. Växten är släkt med raps, har sitt ursprung i Norden och anses ha uppstått genom en korsning av kål och rova. I Tyskland kallades den för Schwedische Rübe på 1600-talet och i Storbritannien kallas växten ofta för ”swede” efter Swedish turnip. På annat håll, bland annat i Frankrike och i USA, kallas den däremot rutabaga, efter det västgötska dialektordet rotabagge. I Sverige har kålroten använts flitigt till rotmos och i Skottland finns ett liknande tillbehör (till Haggis) som kallas ”neeps and tatties” efter turnips and potatoes. Kålrot är rik på Vitamin C och Vitamin B9.

Kålrot
Mat & Dryck
December 2023

Kålrot

Kålrot (Brassica napus, Napobrassica-gruppen) är en kålväxt som används som rotfrukt. Växten är släkt med raps, har sitt ursprung i Norden och anses ha uppstått genom en korsning av kål och rova. I Tyskland kallades den för Schwedische Rübe på 1600-talet och i Storbritannien kallas växten ofta för ”swede” efter Swedish turnip. På annat håll, bland annat i Frankrike och i USA, kallas den däremot rutabaga, efter det västgötska dialektordet rotabagge. I Sverige har kålroten använts flitigt till rotmos och i Skottland finns ett liknande tillbehör (till Haggis) som kallas ”neeps and tatties” efter turnips and potatoes. Kålrot är rik på Vitamin C och Vitamin B9.

Läs
Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel
Mat & Dryck
December 2023

Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel

Stjärnkocken Gustav Knutsson träffade kompanjonen Niclas Yngvesson på Thörnströms. Tillsammans startade de Bhoga för cirka 12 år sedan. Restaurangen har bland annat tilldelats en Michelinstjärna och utnämnts till Årets Stjärnskott. Här visar Gustav hur man lagar en värmande grönsakssoppa.

Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel
Mat & Dryck
December 2023

Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel

Stjärnkocken Gustav Knutsson träffade kompanjonen Niclas Yngvesson på Thörnströms. Tillsammans startade de Bhoga för cirka 12 år sedan. Restaurangen har bland annat tilldelats en Michelinstjärna och utnämnts till Årets Stjärnskott. Här visar Gustav hur man lagar en värmande grönsakssoppa.

Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel
Mat & Dryck
December 2023

Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel

Stjärnkocken Gustav Knutsson träffade kompanjonen Niclas Yngvesson på Thörnströms. Tillsammans startade de Bhoga för cirka 12 år sedan. Restaurangen har bland annat tilldelats en Michelinstjärna och utnämnts till Årets Stjärnskott. Här visar Gustav hur man lagar en värmande grönsakssoppa.

Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel
Mat & Dryck
December 2023

Krämig grönsakssoppa med persilja och tryffel

Stjärnkocken Gustav Knutsson träffade kompanjonen Niclas Yngvesson på Thörnströms. Tillsammans startade de Bhoga för cirka 12 år sedan. Restaurangen har bland annat tilldelats en Michelinstjärna och utnämnts till Årets Stjärnskott. Här visar Gustav hur man lagar en värmande grönsakssoppa.

Läs
Global turism
Visste du att
Oktober 2023

Global turism

Vilken europeisk stad har flest soltimmar? Vilka resmål har fått bäst recensioner? Och vart ska man åka för att äta gott?

Global turism
Visste du att
Oktober 2023

Global turism

Vilken europeisk stad har flest soltimmar? Vilka resmål har fått bäst recensioner? Och vart ska man åka för att äta gott?

Global turism
Visste du att
Oktober 2023

Global turism

Vilken europeisk stad har flest soltimmar? Vilka resmål har fått bäst recensioner? Och vart ska man åka för att äta gott?

Global turism
Visste du att
Oktober 2023

Global turism

Vilken europeisk stad har flest soltimmar? Vilka resmål har fått bäst recensioner? Och vart ska man åka för att äta gott?

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.