Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Kronan gör sitt på ett besök i Köpenhamn, vilken tur att det finns prisvärda och bra ställen att fylla magen på. Absalon är ett av de roligare, mer kreativa ställena beläget i en kyrka och hem till allt från konst, events, yoga och loppmarknad till mat på långbord varje kväll klockan 18 för 50 DKK. Du köper helst matbiljett i förväg via deras web där du också ser dagens meny.
Kronan gör sitt på ett besök i Köpenhamn, vilken tur att det finns prisvärda och bra ställen att fylla magen på. Absalon är ett av de roligare, mer kreativa ställena beläget i en kyrka och hem till allt från konst, events, yoga och loppmarknad till mat på långbord varje kväll klockan 18 för 50 DKK. Du köper helst matbiljett i förväg via deras web där du också ser dagens meny.
Kronan gör sitt på ett besök i Köpenhamn, vilken tur att det finns prisvärda och bra ställen att fylla magen på. Absalon är ett av de roligare, mer kreativa ställena beläget i en kyrka och hem till allt från konst, events, yoga och loppmarknad till mat på långbord varje kväll klockan 18 för 50 DKK. Du köper helst matbiljett i förväg via deras web där du också ser dagens meny.
Danmarks första roof top farm ØsterGRO ligger en spiraltrappa upp till en takhöjd och här växer inte bara morötter och örter, här går också höns och kaniner. I denna knasiga idyll ligger restaurangen Gro Spiseri med 24 platser i ett uppvärmt växthus och självklart med ekologisk närodlad meny och naturvin. Ät med vy över byen och vackert på tallriken.
Danmarks första roof top farm ØsterGRO ligger en spiraltrappa upp till en takhöjd och här växer inte bara morötter och örter, här går också höns och kaniner. I denna knasiga idyll ligger restaurangen Gro Spiseri med 24 platser i ett uppvärmt växthus och självklart med ekologisk närodlad meny och naturvin. Ät med vy över byen och vackert på tallriken.
Danmarks första roof top farm ØsterGRO ligger en spiraltrappa upp till en takhöjd och här växer inte bara morötter och örter, här går också höns och kaniner. I denna knasiga idyll ligger restaurangen Gro Spiseri med 24 platser i ett uppvärmt växthus och självklart med ekologisk närodlad meny och naturvin. Ät med vy över byen och vackert på tallriken.
En verklig klassiker i Köpenhamn med sina 25 år på nacken. Baren ligger ett stenkast från centralstationen med utsikt över sjöarna. Kennedy’s är allt du väntar dig av en irländsk pub; gammal, lite sunkig och totalt kompromisslös! Men med detta kommer autenticitet och ett hjärta för irländsk öl och kultur som få pubar har. Dart och biljard finns tillhands om du behöver en paus från gubbarnas rövarhistorier.
En verklig klassiker i Köpenhamn med sina 25 år på nacken. Baren ligger ett stenkast från centralstationen med utsikt över sjöarna. Kennedy’s är allt du väntar dig av en irländsk pub; gammal, lite sunkig och totalt kompromisslös! Men med detta kommer autenticitet och ett hjärta för irländsk öl och kultur som få pubar har. Dart och biljard finns tillhands om du behöver en paus från gubbarnas rövarhistorier.
En verklig klassiker i Köpenhamn med sina 25 år på nacken. Baren ligger ett stenkast från centralstationen med utsikt över sjöarna. Kennedy’s är allt du väntar dig av en irländsk pub; gammal, lite sunkig och totalt kompromisslös! Men med detta kommer autenticitet och ett hjärta för irländsk öl och kultur som få pubar har. Dart och biljard finns tillhands om du behöver en paus från gubbarnas rövarhistorier.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö