Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Siffror och statistik kring vem som äter mest kött, vilken sås som är godast och alla tänkbara varianter av pommes.
Siffror och statistik kring vem som äter mest kött, vilken sås som är godast och alla tänkbara varianter av pommes.
Siffror och statistik kring vem som äter mest kött, vilken sås som är godast och alla tänkbara varianter av pommes.
Jag vet inte om ni, kära läsare, gillar humor. Jag gör det. Jag tycker det är kul att skratta faktiskt. Det är egentligen konstigt att det kan vara så najs att öppna munnen och låta - Ha ha ha! Men det är härligt! Prova! Igår skrattade jag till exempel högt åt Björn Gustafssons sketchserie Koppla Av på SVT. Det märkliga var att jag inte trodde att jag skulle tycka det va kul. Gick tvärtom in med inställningen att den där Björn Gustafsson är väl ändå lite överskattad. Han gjorde den där Carina Berg-låten i Mellon för hundra år sedan men sen har han väl inte gjort något? Började alltså titta med mycket skeptisk sinne. Ändå satt jag där några minuter senare och vred mig av garv. Speciellt åt sportreportern som inte kan ett dugg om sport. Kul!
Jag vet inte om ni, kära läsare, gillar humor. Jag gör det. Jag tycker det är kul att skratta faktiskt. Det är egentligen konstigt att det kan vara så najs att öppna munnen och låta - Ha ha ha! Men det är härligt! Prova! Igår skrattade jag till exempel högt åt Björn Gustafssons sketchserie Koppla Av på SVT. Det märkliga var att jag inte trodde att jag skulle tycka det va kul. Gick tvärtom in med inställningen att den där Björn Gustafsson är väl ändå lite överskattad. Han gjorde den där Carina Berg-låten i Mellon för hundra år sedan men sen har han väl inte gjort något? Började alltså titta med mycket skeptisk sinne. Ändå satt jag där några minuter senare och vred mig av garv. Speciellt åt sportreportern som inte kan ett dugg om sport. Kul!
Jag vet inte om ni, kära läsare, gillar humor. Jag gör det. Jag tycker det är kul att skratta faktiskt. Det är egentligen konstigt att det kan vara så najs att öppna munnen och låta - Ha ha ha! Men det är härligt! Prova! Igår skrattade jag till exempel högt åt Björn Gustafssons sketchserie Koppla Av på SVT. Det märkliga var att jag inte trodde att jag skulle tycka det va kul. Gick tvärtom in med inställningen att den där Björn Gustafsson är väl ändå lite överskattad. Han gjorde den där Carina Berg-låten i Mellon för hundra år sedan men sen har han väl inte gjort något? Började alltså titta med mycket skeptisk sinne. Ändå satt jag där några minuter senare och vred mig av garv. Speciellt åt sportreportern som inte kan ett dugg om sport. Kul!
Verso tillverkar gitarrer med fritt flyttbara pickuper för ett kreativt uttryck. Hela ”Sine Pad”-delen kan även pressas ner för att manipulera volymen. Verso Sine byggs i tyskland och väntetiden är ca ett år.
Verso tillverkar gitarrer med fritt flyttbara pickuper för ett kreativt uttryck. Hela ”Sine Pad”-delen kan även pressas ner för att manipulera volymen. Verso Sine byggs i tyskland och väntetiden är ca ett år.
Verso tillverkar gitarrer med fritt flyttbara pickuper för ett kreativt uttryck. Hela ”Sine Pad”-delen kan även pressas ner för att manipulera volymen. Verso Sine byggs i tyskland och väntetiden är ca ett år.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö