Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
För 295 kr för en förpackning om 280 g, är den i översta segmentet. Atavis rökta tagliatelle ska passa särskilt bra till Carbonara eller ricotta med citronzest. Andra roliga torrpasta de erbjuder är surdegspasta och umamipasta.
För 295 kr för en förpackning om 280 g, är den i översta segmentet. Atavis rökta tagliatelle ska passa särskilt bra till Carbonara eller ricotta med citronzest. Andra roliga torrpasta de erbjuder är surdegspasta och umamipasta.
För 295 kr för en förpackning om 280 g, är den i översta segmentet. Atavis rökta tagliatelle ska passa särskilt bra till Carbonara eller ricotta med citronzest. Andra roliga torrpasta de erbjuder är surdegspasta och umamipasta.
Rozhan Azad driver sedan tidigare frisörsalong på Hansa i Malmö. Under hösten förnyas och utvidgas konceptet med diverse laserbehandlingar, såsom permanent hårborttagning och tatueringsborttagning. Kvar finns även den klassiska frisördelen, och salongen har i samband med det utvidgade konceptet bytt namn från Skult till Branché Hairstyle. – Det har länge varit min dröm att få driva något helt själv mitt i hjärtat av Malmö. Vi har som ambition att växa och uppta ännu större kundkrets i Malmö. Alla frisörer på salongen har minst 10 års erfarenhet av yrket, säger salongens ägare Rozhan Azad.
Rozhan Azad driver sedan tidigare frisörsalong på Hansa i Malmö. Under hösten förnyas och utvidgas konceptet med diverse laserbehandlingar, såsom permanent hårborttagning och tatueringsborttagning. Kvar finns även den klassiska frisördelen, och salongen har i samband med det utvidgade konceptet bytt namn från Skult till Branché Hairstyle. – Det har länge varit min dröm att få driva något helt själv mitt i hjärtat av Malmö. Vi har som ambition att växa och uppta ännu större kundkrets i Malmö. Alla frisörer på salongen har minst 10 års erfarenhet av yrket, säger salongens ägare Rozhan Azad.
Rozhan Azad driver sedan tidigare frisörsalong på Hansa i Malmö. Under hösten förnyas och utvidgas konceptet med diverse laserbehandlingar, såsom permanent hårborttagning och tatueringsborttagning. Kvar finns även den klassiska frisördelen, och salongen har i samband med det utvidgade konceptet bytt namn från Skult till Branché Hairstyle. – Det har länge varit min dröm att få driva något helt själv mitt i hjärtat av Malmö. Vi har som ambition att växa och uppta ännu större kundkrets i Malmö. Alla frisörer på salongen har minst 10 års erfarenhet av yrket, säger salongens ägare Rozhan Azad.
Matbutiken Solidar i funkisstil från 1930-talet på Rosenvång är på väg att bli Solidar vinbar. Bakom den nya satsningen står Christine Grimshorn, Josephine Formoso, som tillsammans driver Greijersgatan53 Café & Butik, och Bengt Lundahl. – Med “Bengan” som är reklamare med ett passionerat intresse och kunskap för vin, föll allt på plats. Vi har sedan länge förstått att det finns utrymme för ytterligare en härlig mötesplats på Rosenvång och Limhamn, och nu kan vi skapa det tillsammans med Bengt, säger Christine Grimshorn. Geijersgatan53 ska fortsätta som vanligt, och med den nya vinbaren hoppas de skapa möjligheter till umgänge, och fånga in många av de redan befintliga gästerna. – Det blir ett kort gångavstånd mellan verksamheterna, en hub med kafé, butik och kvarterskrog. Vi har en rolig tanke om att i förlängningen även utveckla ett fjärde ben i konceptet, men det är lite för tidigt att avslöja än, säger Christine Grimshorn.
Matbutiken Solidar i funkisstil från 1930-talet på Rosenvång är på väg att bli Solidar vinbar. Bakom den nya satsningen står Christine Grimshorn, Josephine Formoso, som tillsammans driver Greijersgatan53 Café & Butik, och Bengt Lundahl. – Med “Bengan” som är reklamare med ett passionerat intresse och kunskap för vin, föll allt på plats. Vi har sedan länge förstått att det finns utrymme för ytterligare en härlig mötesplats på Rosenvång och Limhamn, och nu kan vi skapa det tillsammans med Bengt, säger Christine Grimshorn. Geijersgatan53 ska fortsätta som vanligt, och med den nya vinbaren hoppas de skapa möjligheter till umgänge, och fånga in många av de redan befintliga gästerna. – Det blir ett kort gångavstånd mellan verksamheterna, en hub med kafé, butik och kvarterskrog. Vi har en rolig tanke om att i förlängningen även utveckla ett fjärde ben i konceptet, men det är lite för tidigt att avslöja än, säger Christine Grimshorn.
Matbutiken Solidar i funkisstil från 1930-talet på Rosenvång är på väg att bli Solidar vinbar. Bakom den nya satsningen står Christine Grimshorn, Josephine Formoso, som tillsammans driver Greijersgatan53 Café & Butik, och Bengt Lundahl. – Med “Bengan” som är reklamare med ett passionerat intresse och kunskap för vin, föll allt på plats. Vi har sedan länge förstått att det finns utrymme för ytterligare en härlig mötesplats på Rosenvång och Limhamn, och nu kan vi skapa det tillsammans med Bengt, säger Christine Grimshorn. Geijersgatan53 ska fortsätta som vanligt, och med den nya vinbaren hoppas de skapa möjligheter till umgänge, och fånga in många av de redan befintliga gästerna. – Det blir ett kort gångavstånd mellan verksamheterna, en hub med kafé, butik och kvarterskrog. Vi har en rolig tanke om att i förlängningen även utveckla ett fjärde ben i konceptet, men det är lite för tidigt att avslöja än, säger Christine Grimshorn.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö