
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

I området i Mejeriparken i centrala Vellinge ska det bli totalt cirka 145 nya bostäder tillsammans med centrumfunktioner och grönområden de kommande åren. Nu planeras 34 av bostäderna i den kommande bostadsrättsföreningen Roslyckan, som ska bestå av 18 lägenheter, 16 radhus samt en verksamhetslokal. Byggstart sker när detaljplanen vunnit laga kraft. Inflyttning beräknas kunna ske inom några år.

I området i Mejeriparken i centrala Vellinge ska det bli totalt cirka 145 nya bostäder tillsammans med centrumfunktioner och grönområden de kommande åren. Nu planeras 34 av bostäderna i den kommande bostadsrättsföreningen Roslyckan, som ska bestå av 18 lägenheter, 16 radhus samt en verksamhetslokal. Byggstart sker när detaljplanen vunnit laga kraft. Inflyttning beräknas kunna ske inom några år.

I området i Mejeriparken i centrala Vellinge ska det bli totalt cirka 145 nya bostäder tillsammans med centrumfunktioner och grönområden de kommande åren. Nu planeras 34 av bostäderna i den kommande bostadsrättsföreningen Roslyckan, som ska bestå av 18 lägenheter, 16 radhus samt en verksamhetslokal. Byggstart sker när detaljplanen vunnit laga kraft. Inflyttning beräknas kunna ske inom några år.

Steve Braithwaite har skapat världens längsta bananbil – Braithwaite Cavendish Four Seat Velos-a-Nana. Den nästan sex meter långa, handbyggda bilen baseras på en Ford F-150 från 1993 med V8 och har plats för fyra personer. Bananens maxhastighet är 136 km/h.

Steve Braithwaite har skapat världens längsta bananbil – Braithwaite Cavendish Four Seat Velos-a-Nana. Den nästan sex meter långa, handbyggda bilen baseras på en Ford F-150 från 1993 med V8 och har plats för fyra personer. Bananens maxhastighet är 136 km/h.

Steve Braithwaite har skapat världens längsta bananbil – Braithwaite Cavendish Four Seat Velos-a-Nana. Den nästan sex meter långa, handbyggda bilen baseras på en Ford F-150 från 1993 med V8 och har plats för fyra personer. Bananens maxhastighet är 136 km/h.

Oliver oliver oliver, överallt serveras det oliver. Säg en restaurang i det moderna skrået som idag inte har en snacksmeny innan förrätterna med några sorters chark, ost och så klart, oliver. Det får gärna vara så. Jag tycker att oliver är ett utomordentligt snacks till det första glaset vin eller mousserande. Men jag börjar bli uttråkad.

Oliver oliver oliver, överallt serveras det oliver. Säg en restaurang i det moderna skrået som idag inte har en snacksmeny innan förrätterna med några sorters chark, ost och så klart, oliver. Det får gärna vara så. Jag tycker att oliver är ett utomordentligt snacks till det första glaset vin eller mousserande. Men jag börjar bli uttråkad.

Oliver oliver oliver, överallt serveras det oliver. Säg en restaurang i det moderna skrået som idag inte har en snacksmeny innan förrätterna med några sorters chark, ost och så klart, oliver. Det får gärna vara så. Jag tycker att oliver är ett utomordentligt snacks till det första glaset vin eller mousserande. Men jag börjar bli uttråkad.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö