Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Bakom tunga dörrar i Kødbyen ryker det från brisket, pulled pork och ribs som fått timmar på träkolsgrillen. Warpigs är kött och öl – på riktigt. Ölen bryggs på plats, ofta i samarbete med amerikanska 3 Floyds, och taplistan rymmer både tunga stouts och syrlig farmhouse ale. Beställ i baren, plocka upp maten på bricka. Brödet är fluffigt, sidesen rökiga – det här är BBQ, danskt tolkat.
Bakom tunga dörrar i Kødbyen ryker det från brisket, pulled pork och ribs som fått timmar på träkolsgrillen. Warpigs är kött och öl – på riktigt. Ölen bryggs på plats, ofta i samarbete med amerikanska 3 Floyds, och taplistan rymmer både tunga stouts och syrlig farmhouse ale. Beställ i baren, plocka upp maten på bricka. Brödet är fluffigt, sidesen rökiga – det här är BBQ, danskt tolkat.
Bakom tunga dörrar i Kødbyen ryker det från brisket, pulled pork och ribs som fått timmar på träkolsgrillen. Warpigs är kött och öl – på riktigt. Ölen bryggs på plats, ofta i samarbete med amerikanska 3 Floyds, och taplistan rymmer både tunga stouts och syrlig farmhouse ale. Beställ i baren, plocka upp maten på bricka. Brödet är fluffigt, sidesen rökiga – det här är BBQ, danskt tolkat.
Arla Foods och tyska DMK Group går samman i en fusion som skapar Europas största mejerikoncern. Över 12 000 mjölkbönder från sju länder samlas nu under Arla-flagg med ambitionen att nå 19 miljarder danska kronor i omsättning. Syftet är ökad innovation, bättre kvalitet och starkare global närvaro, enligt Arla. – Vi kan säkra vår produktion av hälsosamma mejeriprodukter och erbjuda världen ännu mer näringsrika produkter, säger Arlas vd Peder Tuborgh. Huvudkontoret blir kvar i Viby, Danmark.
Arla Foods och tyska DMK Group går samman i en fusion som skapar Europas största mejerikoncern. Över 12 000 mjölkbönder från sju länder samlas nu under Arla-flagg med ambitionen att nå 19 miljarder danska kronor i omsättning. Syftet är ökad innovation, bättre kvalitet och starkare global närvaro, enligt Arla. – Vi kan säkra vår produktion av hälsosamma mejeriprodukter och erbjuda världen ännu mer näringsrika produkter, säger Arlas vd Peder Tuborgh. Huvudkontoret blir kvar i Viby, Danmark.
Arla Foods och tyska DMK Group går samman i en fusion som skapar Europas största mejerikoncern. Över 12 000 mjölkbönder från sju länder samlas nu under Arla-flagg med ambitionen att nå 19 miljarder danska kronor i omsättning. Syftet är ökad innovation, bättre kvalitet och starkare global närvaro, enligt Arla. – Vi kan säkra vår produktion av hälsosamma mejeriprodukter och erbjuda världen ännu mer näringsrika produkter, säger Arlas vd Peder Tuborgh. Huvudkontoret blir kvar i Viby, Danmark.
Där Celsiusgatan möter Östra Farmvägen på Norra Sorgenfri i Malmö byggs ett nytt bostadskvarter. Kvarteret ska bestå av flera byggnadskroppar som kommer att vara fem till sju våningar höga, inklusive inredda vindar. Totalt blir det 250 lägenheter, varav 207 ettor, 32 stycken tvåor, och 11 treor. Det blir också en innergård med grönska och i bottenplanet en butikslokal på cirka 500 kvadratmeter.
Där Celsiusgatan möter Östra Farmvägen på Norra Sorgenfri i Malmö byggs ett nytt bostadskvarter. Kvarteret ska bestå av flera byggnadskroppar som kommer att vara fem till sju våningar höga, inklusive inredda vindar. Totalt blir det 250 lägenheter, varav 207 ettor, 32 stycken tvåor, och 11 treor. Det blir också en innergård med grönska och i bottenplanet en butikslokal på cirka 500 kvadratmeter.
Där Celsiusgatan möter Östra Farmvägen på Norra Sorgenfri i Malmö byggs ett nytt bostadskvarter. Kvarteret ska bestå av flera byggnadskroppar som kommer att vara fem till sju våningar höga, inklusive inredda vindar. Totalt blir det 250 lägenheter, varav 207 ettor, 32 stycken tvåor, och 11 treor. Det blir också en innergård med grönska och i bottenplanet en butikslokal på cirka 500 kvadratmeter.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö