Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Nyöppnat
Oktober 2023
Noi Pizza öppnar en tredje restaurang

Fakta

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
 – Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
 Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
 – Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

No items found.
No items found.
Dela artiklen

https://www.galoreweekend.se/artikel/noi-pizza-oppnar-en-tredje-restaurang

Fler artiklar

Läs
Klassiskt danskt på Restaurant Anton
Mat & Dryck
Maj 2024

Klassiskt danskt på Restaurant Anton

På Grandjeans Gård från 1853 ligger en historisk andakt och vilar över rummen och här möts du av en otroligt vacker inredning. Anton är verkligen en pärla i huvudstaden som bjuder på en mycket omtyckt kulinarisk upplevelse av modern och klassisk gastronomi med danska råvaror - som jungfruhummer och dansk tartar, terrin på kyckling och klassisk ”Köbenhavner”. Modernt, avskalat och lovordat för både mat, service och atmosfär. Store Strandstræde 3

Klassiskt danskt på Restaurant Anton
Mat & Dryck
Maj 2024

Klassiskt danskt på Restaurant Anton

På Grandjeans Gård från 1853 ligger en historisk andakt och vilar över rummen och här möts du av en otroligt vacker inredning. Anton är verkligen en pärla i huvudstaden som bjuder på en mycket omtyckt kulinarisk upplevelse av modern och klassisk gastronomi med danska råvaror - som jungfruhummer och dansk tartar, terrin på kyckling och klassisk ”Köbenhavner”. Modernt, avskalat och lovordat för både mat, service och atmosfär. Store Strandstræde 3

Klassiskt danskt på Restaurant Anton
Mat & Dryck
Maj 2024

Klassiskt danskt på Restaurant Anton

På Grandjeans Gård från 1853 ligger en historisk andakt och vilar över rummen och här möts du av en otroligt vacker inredning. Anton är verkligen en pärla i huvudstaden som bjuder på en mycket omtyckt kulinarisk upplevelse av modern och klassisk gastronomi med danska råvaror - som jungfruhummer och dansk tartar, terrin på kyckling och klassisk ”Köbenhavner”. Modernt, avskalat och lovordat för både mat, service och atmosfär. Store Strandstræde 3

Klassiskt danskt på Restaurant Anton
Mat & Dryck
Maj 2024

Klassiskt danskt på Restaurant Anton

På Grandjeans Gård från 1853 ligger en historisk andakt och vilar över rummen och här möts du av en otroligt vacker inredning. Anton är verkligen en pärla i huvudstaden som bjuder på en mycket omtyckt kulinarisk upplevelse av modern och klassisk gastronomi med danska råvaror - som jungfruhummer och dansk tartar, terrin på kyckling och klassisk ”Köbenhavner”. Modernt, avskalat och lovordat för både mat, service och atmosfär. Store Strandstræde 3

Läs
Brunch på Cadence
Mat & Dryck
Maj 2024

Brunch på Cadence

Den vanligaste frågan jag får är var man ska äta brunch. Åk till Köpenhamn och åk till Carlsberg Byen säger jag för där kan du inmundiga klassiska brunchrätter på detta ställe där menyn är inspirerad av Australiens frukosttraditioner och blandar hälsosamma färgfulla tallrikar, hemgjord vegansk kokosyoghurt med sötpotatispannkakor på höjden med rabarbersirap och självklart Eggs Benedict. Det är snyggt trendigt och färgrikt. Ny Carlsberg Vej 40

Brunch på Cadence
Mat & Dryck
Maj 2024

Brunch på Cadence

Den vanligaste frågan jag får är var man ska äta brunch. Åk till Köpenhamn och åk till Carlsberg Byen säger jag för där kan du inmundiga klassiska brunchrätter på detta ställe där menyn är inspirerad av Australiens frukosttraditioner och blandar hälsosamma färgfulla tallrikar, hemgjord vegansk kokosyoghurt med sötpotatispannkakor på höjden med rabarbersirap och självklart Eggs Benedict. Det är snyggt trendigt och färgrikt. Ny Carlsberg Vej 40

Brunch på Cadence
Mat & Dryck
Maj 2024

Brunch på Cadence

Den vanligaste frågan jag får är var man ska äta brunch. Åk till Köpenhamn och åk till Carlsberg Byen säger jag för där kan du inmundiga klassiska brunchrätter på detta ställe där menyn är inspirerad av Australiens frukosttraditioner och blandar hälsosamma färgfulla tallrikar, hemgjord vegansk kokosyoghurt med sötpotatispannkakor på höjden med rabarbersirap och självklart Eggs Benedict. Det är snyggt trendigt och färgrikt. Ny Carlsberg Vej 40

Brunch på Cadence
Mat & Dryck
Maj 2024

Brunch på Cadence

Den vanligaste frågan jag får är var man ska äta brunch. Åk till Köpenhamn och åk till Carlsberg Byen säger jag för där kan du inmundiga klassiska brunchrätter på detta ställe där menyn är inspirerad av Australiens frukosttraditioner och blandar hälsosamma färgfulla tallrikar, hemgjord vegansk kokosyoghurt med sötpotatispannkakor på höjden med rabarbersirap och självklart Eggs Benedict. Det är snyggt trendigt och färgrikt. Ny Carlsberg Vej 40

Läs
2000-talets gladiatorer
Underhållning
Maj 2024

2000-talets gladiatorer

Jag kan ingenting om motorsport. Eller kampsport. All annan sport kan jag! Okej, kanske inte hästsport heller. Eller Dart. Och när jag tänker efter så kan jag faktiskt lite om Formel 1 numera. Så den inledande meningen stämmer alltså inte. Var vänlig bortse från den. Anledningen att jag numera kan en del Formel 1 är samma som för väldigt många andra. Jag har sett Drive To Survive. Netflix succéserie där man får följa de tuffa förarna, de ännu tuffare stallcheferna och hela Formel 1 cirkusen bakom kulisserna. Säsong sex kom i början av året och på två dagar var de tio timslånga avsnitten binchade.

2000-talets gladiatorer
Underhållning
Maj 2024

2000-talets gladiatorer

Jag kan ingenting om motorsport. Eller kampsport. All annan sport kan jag! Okej, kanske inte hästsport heller. Eller Dart. Och när jag tänker efter så kan jag faktiskt lite om Formel 1 numera. Så den inledande meningen stämmer alltså inte. Var vänlig bortse från den. Anledningen att jag numera kan en del Formel 1 är samma som för väldigt många andra. Jag har sett Drive To Survive. Netflix succéserie där man får följa de tuffa förarna, de ännu tuffare stallcheferna och hela Formel 1 cirkusen bakom kulisserna. Säsong sex kom i början av året och på två dagar var de tio timslånga avsnitten binchade.

2000-talets gladiatorer
Underhållning
Maj 2024

2000-talets gladiatorer

Jag kan ingenting om motorsport. Eller kampsport. All annan sport kan jag! Okej, kanske inte hästsport heller. Eller Dart. Och när jag tänker efter så kan jag faktiskt lite om Formel 1 numera. Så den inledande meningen stämmer alltså inte. Var vänlig bortse från den. Anledningen att jag numera kan en del Formel 1 är samma som för väldigt många andra. Jag har sett Drive To Survive. Netflix succéserie där man får följa de tuffa förarna, de ännu tuffare stallcheferna och hela Formel 1 cirkusen bakom kulisserna. Säsong sex kom i början av året och på två dagar var de tio timslånga avsnitten binchade.

2000-talets gladiatorer
Underhållning
Maj 2024

2000-talets gladiatorer

Jag kan ingenting om motorsport. Eller kampsport. All annan sport kan jag! Okej, kanske inte hästsport heller. Eller Dart. Och när jag tänker efter så kan jag faktiskt lite om Formel 1 numera. Så den inledande meningen stämmer alltså inte. Var vänlig bortse från den. Anledningen att jag numera kan en del Formel 1 är samma som för väldigt många andra. Jag har sett Drive To Survive. Netflix succéserie där man får följa de tuffa förarna, de ännu tuffare stallcheferna och hela Formel 1 cirkusen bakom kulisserna. Säsong sex kom i början av året och på två dagar var de tio timslånga avsnitten binchade.

Om Galore

Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.

Galore

Propellergatan 2
211 15 Malmö

info@galoreweekend.se

Copyright , Galore.