
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Onsdagen 10 oktober var det invigning av Quan. Den nya asiatiska restaurangen på Mäster Johansgatan. Sober inredning, glada gäster och såklart en hel del mat och dryck.

Onsdagen 10 oktober var det invigning av Quan. Den nya asiatiska restaurangen på Mäster Johansgatan. Sober inredning, glada gäster och såklart en hel del mat och dryck.

Onsdagen 10 oktober var det invigning av Quan. Den nya asiatiska restaurangen på Mäster Johansgatan. Sober inredning, glada gäster och såklart en hel del mat och dryck.

Torsdagen 27 september var det invigning av La Leia’s nya butik på Hamngatan. Trevliga gäster, livemusik, visning och såklart mycket fina underkläder.

Torsdagen 27 september var det invigning av La Leia’s nya butik på Hamngatan. Trevliga gäster, livemusik, visning och såklart mycket fina underkläder.

Torsdagen 27 september var det invigning av La Leia’s nya butik på Hamngatan. Trevliga gäster, livemusik, visning och såklart mycket fina underkläder.

Lördagen 22 september invigdes nya vip-loungen på Malmö Arena. Det bjöds på mat, dryck och hockey. Galore minglade bland fint folk, viktigt folk och såklart Percy Nilsson.

Lördagen 22 september invigdes nya vip-loungen på Malmö Arena. Det bjöds på mat, dryck och hockey. Galore minglade bland fint folk, viktigt folk och såklart Percy Nilsson.

Lördagen 22 september invigdes nya vip-loungen på Malmö Arena. Det bjöds på mat, dryck och hockey. Galore minglade bland fint folk, viktigt folk och såklart Percy Nilsson.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö