
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.

Malmöbolaget Duni växlar upp inför framtiden. Från och med januari gäller nya mål med högre tillväxttakt, större utdelningar och ett bredare fokus på hållbarhet. Bolaget siktar nu på minst 6 procents försäljningstillväxt per år och att dela ut över hälften av vinsten till aktieägarna. Företaget skärper också miljömålen och vill nå nettonollutsläpp senast 2050. – De nya koncernmålen tydliggör vår ambition att vara en trovärdig hållbarhetsledare i vår bransch, säger styrelseordförande Thomas Gustafsson.

Malmöbolaget Duni växlar upp inför framtiden. Från och med januari gäller nya mål med högre tillväxttakt, större utdelningar och ett bredare fokus på hållbarhet. Bolaget siktar nu på minst 6 procents försäljningstillväxt per år och att dela ut över hälften av vinsten till aktieägarna. Företaget skärper också miljömålen och vill nå nettonollutsläpp senast 2050. – De nya koncernmålen tydliggör vår ambition att vara en trovärdig hållbarhetsledare i vår bransch, säger styrelseordförande Thomas Gustafsson.

Malmöbolaget Duni växlar upp inför framtiden. Från och med januari gäller nya mål med högre tillväxttakt, större utdelningar och ett bredare fokus på hållbarhet. Bolaget siktar nu på minst 6 procents försäljningstillväxt per år och att dela ut över hälften av vinsten till aktieägarna. Företaget skärper också miljömålen och vill nå nettonollutsläpp senast 2050. – De nya koncernmålen tydliggör vår ambition att vara en trovärdig hållbarhetsledare i vår bransch, säger styrelseordförande Thomas Gustafsson.

Les Grands Buffets i Narbonne, Frankrike har 111 olika sorters ost på sin ostbuffé sen 5 december 2019, ett rekord som står än idag. Ostbuffén är bara en del av överflödet man tar del av för 66 euro.

Les Grands Buffets i Narbonne, Frankrike har 111 olika sorters ost på sin ostbuffé sen 5 december 2019, ett rekord som står än idag. Ostbuffén är bara en del av överflödet man tar del av för 66 euro.

Les Grands Buffets i Narbonne, Frankrike har 111 olika sorters ost på sin ostbuffé sen 5 december 2019, ett rekord som står än idag. Ostbuffén är bara en del av överflödet man tar del av för 66 euro.

I utvecklingsområdet Nya Ellstorp i Malmö, mellan Södra Bulltoftavägen, Idaborgsgatan och järnvägen, ska totalt 700 bostäder byggas tillsammans med lokaler för kontor, handel och service. Nu planeras 241 nya hyreslägenheter, i storlekar från ettor till femrumslägenheter, i kvarteret Krikonträdet. Bygget är tänkt att färdigställas i tre etapper där sista inflyttning beräknas kunna ske under våren 2028.

I utvecklingsområdet Nya Ellstorp i Malmö, mellan Södra Bulltoftavägen, Idaborgsgatan och järnvägen, ska totalt 700 bostäder byggas tillsammans med lokaler för kontor, handel och service. Nu planeras 241 nya hyreslägenheter, i storlekar från ettor till femrumslägenheter, i kvarteret Krikonträdet. Bygget är tänkt att färdigställas i tre etapper där sista inflyttning beräknas kunna ske under våren 2028.

I utvecklingsområdet Nya Ellstorp i Malmö, mellan Södra Bulltoftavägen, Idaborgsgatan och järnvägen, ska totalt 700 bostäder byggas tillsammans med lokaler för kontor, handel och service. Nu planeras 241 nya hyreslägenheter, i storlekar från ettor till femrumslägenheter, i kvarteret Krikonträdet. Bygget är tänkt att färdigställas i tre etapper där sista inflyttning beräknas kunna ske under våren 2028.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö