Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Fredagen 1 februari firades ettårsjubileum på Lokal 17. Mat, dryck, livemusik med Anders von Hofsten (The Family Tree) och hans soulband, Dj Mademoiselle Carousel spelade skivor och stämningen var på topp.
Fredagen 1 februari firades ettårsjubileum på Lokal 17. Mat, dryck, livemusik med Anders von Hofsten (The Family Tree) och hans soulband, Dj Mademoiselle Carousel spelade skivor och stämningen var på topp.
Fredagen 1 februari firades ettårsjubileum på Lokal 17. Mat, dryck, livemusik med Anders von Hofsten (The Family Tree) och hans soulband, Dj Mademoiselle Carousel spelade skivor och stämningen var på topp.
Fredagen 6 september arrangerades Mäklarslaget på Ljunghusens GK av Padelcourt No9 och Skandiamäklarna Landgren. Galore var på plats och arrangerade en hemlig tävling, ”bäst klädda spelare”, de tre vinnarna i denna var Paul Nielsen, Andreas Fristedt och Håkan Lange.
Fredagen 6 september arrangerades Mäklarslaget på Ljunghusens GK av Padelcourt No9 och Skandiamäklarna Landgren. Galore var på plats och arrangerade en hemlig tävling, ”bäst klädda spelare”, de tre vinnarna i denna var Paul Nielsen, Andreas Fristedt och Håkan Lange.
Fredagen 6 september arrangerades Mäklarslaget på Ljunghusens GK av Padelcourt No9 och Skandiamäklarna Landgren. Galore var på plats och arrangerade en hemlig tävling, ”bäst klädda spelare”, de tre vinnarna i denna var Paul Nielsen, Andreas Fristedt och Håkan Lange.
Torsdag 10 oktober arrangerades ett event på uno form där Richard Bornefors lagade smårätter på säsongens råvaror, nyheter inom kök och design visades av Gaggenau och uno form och det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var såklart på plats och minglade.
Torsdag 10 oktober arrangerades ett event på uno form där Richard Bornefors lagade smårätter på säsongens råvaror, nyheter inom kök och design visades av Gaggenau och uno form och det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var såklart på plats och minglade.
Torsdag 10 oktober arrangerades ett event på uno form där Richard Bornefors lagade smårätter på säsongens råvaror, nyheter inom kök och design visades av Gaggenau och uno form och det bjöds på mat, dryck och musik. Galore var såklart på plats och minglade.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö