Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Noi’s resa började för drygt två år sedan med en hål-i väggen pizzeria i Bulltofta, och i vintras utökade man till Malmö Saluhall. Nu drar en tredje satsning igång på Erikslust.
– Vi märker att hajpen håller i sig och intresset verkar inte dala även fast vi hållit öppet i mer än två år. För många som bor i stan ligger Bulltofta lite långt bort för att hämta hem sin pizza så vi fångar in en stor ny stor kundkrets nu, säger Rolando Modica.
Menyn ändras från vecka till vecka, med undantag för tre favoriter som alltid ligger kvar fast på menyn. På Noi i Malmö Saluhall har man en fast pizzameny och bordsservering. På Erikslust tar man Bulltofta-konceptet rakt av, med tyngdpunkten på take away.
– Hela idén går ut på att göra napolitanska pizzor med äkta San Marzano-tomater från Napoli som skapar en oslagbar sötma. Förarbetet är inte heller att förringa, degen jäser i 72 timmar och majoriteten av våra produkter och råvaror kommer från Italien. Det ska vara en extraordinär upplevelse att besöka oss, säger Rolando Modica.
Torsdagen 16 november var det invigning av Objects by RUMRUM. Samtidigt firade RUMRUM interior 20 år och firade detta med stor fest. Djs, mat och dryck både på kontoret och i butiken. Fullt hus, trevliga gäster och såklart en hel del möbler.
Torsdagen 16 november var det invigning av Objects by RUMRUM. Samtidigt firade RUMRUM interior 20 år och firade detta med stor fest. Djs, mat och dryck både på kontoret och i butiken. Fullt hus, trevliga gäster och såklart en hel del möbler.
Torsdagen 16 november var det invigning av Objects by RUMRUM. Samtidigt firade RUMRUM interior 20 år och firade detta med stor fest. Djs, mat och dryck både på kontoret och i butiken. Fullt hus, trevliga gäster och såklart en hel del möbler.
Lördagen 27 januari var det premiär av Pippin på Malmö Opera. Fullt hus och många välkända ansikten. Galore var givetvis på plats och minglade.
Lördagen 27 januari var det premiär av Pippin på Malmö Opera. Fullt hus och många välkända ansikten. Galore var givetvis på plats och minglade.
Lördagen 27 januari var det premiär av Pippin på Malmö Opera. Fullt hus och många välkända ansikten. Galore var givetvis på plats och minglade.
Vid fredagen den 19 januaris galamiddag på Malmö Rådhus sammanfattades det skånska mat- och dryckesåret. Vinnarna av Skånska Gastronomipriset kröntes tillsammans med mottagaren av Sällskapet Malmö Akvavits stipendium.
Vid fredagen den 19 januaris galamiddag på Malmö Rådhus sammanfattades det skånska mat- och dryckesåret. Vinnarna av Skånska Gastronomipriset kröntes tillsammans med mottagaren av Sällskapet Malmö Akvavits stipendium.
Vid fredagen den 19 januaris galamiddag på Malmö Rådhus sammanfattades det skånska mat- och dryckesåret. Vinnarna av Skånska Gastronomipriset kröntes tillsammans med mottagaren av Sällskapet Malmö Akvavits stipendium.
Galore är ett mediabolag som informerar, guidar, underhåller och inspirerar genom tidningar och event. Det redaktionella innehållet är i huvudsak nöje och näringsliv.
Propellergatan 2
211 15 Malmö